28 oktober 2009

Not the sharpest knife in the drawer...

Medborgare! Expressen håller sig med en hel del lustiga medarbetare. Bland krönikörerna finns ett och annat rejält stolpskott. Mest välkänd är antagligen storlögnerskan Liza Marklund. Hon som i vintras avslöjades inför svenska folket att ha ljugit ihop historien bakom "den sanna" boken Gömda. Det visade sig att Marklunds lögner egentligen var ett feministiskt politiskt projekt. Hon har ännu inte bett varken de utsatta eller sina läsare om ursäkt. För att hon inte ska behöva bemöta verklighetens folk har Expressen dessutom sett till att hennes artiklar inte går att kommentera. Till vardags driver hon tillsammans med spionmisstänkte Jan Guillou Piratförlaget. Båda tillhör de den vänsterradikala makteliten.

En annan lustig krönikör är Ann-Charlotte Marteus. Även hon har en feministisk bakgrund och har genom åren gjort sig känd för sitt förakt mot vanligt folk. Bland annat har hon krävt att Ring P1 ska läggas ner, eftersom vanligt folk får göra sin röst hörd där och att Marteus uppfattar att vissa av dessa uttrycker rasistiska åsikter. Hon tillhör även den del av kultureliten som visade sig ha ytterst ömma tår efter att ha blivit kritiserade av Göran Hägglund.

Nu visar Ann-Charlotte Marteus på nytt upp sitt förakt för Sverige och det svenska folket, när hon frågar sig om det verkligen gör något om den svenska kulturen går under. Istället hyllar hon den arabiska kulturen och jämför den med en urgammal, ofantlig skattkammare. Den svenska kulturen tycker hon är som en etta med kokvrå i jämförelse. Marteus frågas sig varför kultiverade invandrare överhuvudtaget ska anpassa sig till och ta till sig den svenska kulturen och dess värderingar.

Det framgår med all tydlighet att Göran Hägglund hade helt rätt i sin debattartikel. Det finns en klyfta mellan kultureliten och vanligt folk. En klyfta som växer för varje ny artikel som skrivs i gammelmedia av denna vänsteradikala överhet. Att Ann-Charlotte Marteus befinner sig väldigt långt från det vanliga folk som hon så tydligt föraktar framgår med allt tydlighet.

Precis som Johan Ingerö konstaterar så kan knappast Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson be om bättre valarbetare än representanterna för den introverta och politiskt korrekta medieklassen. Varje gång Ann-Charlotte Marteus uttalar sig kan Sverigedemokraterna säkert räkna med ytterligare ett par hundra valsedlar i valurnorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!