11 oktober 2009

Tusen tack för allt Lars Lagerbäck

Medborgare! Efter gårdagens förlust mot Danmark gick ridån ner för det svenska landslagets möjligheter att nå VM i Sydafrika nästa år. Detta medförde att flera av gammelmedias sportkrönikörer krävde Lars Lagerbäcks avgång. Idag blev de bönhörda! Efter 11 år som förbundskapten meddelar nu Lagerbäck att han avgår efter matchen mot Albanien. Endast ett mirakel kan få honom och Roland Andersson att vara kvar, att Malta tar poäng mot Portugal på onsdag. Med tanke på att Malta hittills endast tagit ett poäng (mot Albanien) och inte gjort ett enda mål i VM-kvalet, så vore det som sagt ett riktigt mirakel!

Lars Lagerbäck har gjort en historisk insats som förbundskapten. Ingen annan svensk förbundskapten har varit lika framgångsrik. Lagerbäck har tagit Sverige till fem mästerskap i följd och detta med en landslagstrupp som till stora delar består av spelare från Europas gärdsgårdsserier. Lars Lagerbäck har verkligen inget att skämmas över, tvärtom!

Tusen tack för en enastående insats Lars Lagerbäck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!