01 december 2009

Eva-Britt Dahlström - en skam för Socialdemokraterna och rättsväsendet

Medborgare! För en vecka sedan skrev Medborgarperspektiv om personer som säger sig jobba för "barns bästa", men som av någon outgrundlig anledning ständigt återkommer i sammanhang där mammor anklagar sina före detta män för att ha begått sexuella övergrepp på sina barn. Då handlade inlägget främst om Marina Engan, men hon är långt ifrån ensam. I Karlskrona finns en socialdemokratisk ledamot av kommunalfullmäktige och nämndeman i Blekinge Tingsrätten som har en ytterst skrev manssyn och som aktivt stödjer kvinnor som anklagar män för olika former av övergrepp. Vad det än är för typer av anklagelser tror hon blint på kvinnan och dömer på förhand ut mannen som skyldig. Hennes namn är Eva-Britt Dahlström. Och hon är alltså nämndeman i Tingsrätten!

På sin blogg diskuterar Eva-Britt Dahlström gärna vårdnadsfrågor och våld mot kvinnor. Det framgår med all tydlighet hur hemska och ondskefulla hon tycker att män är. Dock är hon egentligen inte speciellt intresserad av att verkligen diskutera. Om någon kommer med fakta som talar mot hennes åsikter raderar hon snabbt bort deras kommentarer och stänger sin blogg för ytterligare kommentarer under en tid. Många har råkat ut för hennes censur och lögner, som exempelvis Mr Galahad, Mikael Karlsson, Ingrid Carlqvist och Daddy. Andra som noterat hur olämplig Eva-Britt Dahlström är både som nämndeman och som politisk representant är Ramona Fransson, Kimzha Bremer och Ann-Mari Maukonen.

Frågan är om Socialdemokraterna på partihögkvarterat i Stockholm verkligen vet hur en av deras representanter i Blekinge agerar? Står verkligen Socialdemokraterna bakom Eva-Britt Dahlström uttalanden och hatkampanjer mot män och då i synnerhet mot pappor? Och vad vet väljarna i Karlskrona om Eva-Britt Dahlströms egentliga syfte som politiker?

Hur är det med rättsväsendet? Vad anser Domstolsverket om att en av deras nämndemän redan har sin syn klar på vem som är skyldig och vem som inte är det innan rättegången ens har börjat?

Nej, Eva-Britt Dahlström är inget annat än en skam för Socialdemokraterna och det svenska rättsväsendet!

7 kommentarer:

Bitten sa...

Fruktansvärt med en mamma som hyser sånt blint hat mot sina egna barn som EBD gör!!! För så vitt jag förstått saken är det söner hon har!? Man kan ju bara försöka föreställa sig hur det varit för dom att växa upp och veta att dom är hatade och utdömda redan från första början, och det av sin egen mor, ENBART p.g.a. sitt kön!! Skrämmande!!

Och om dom en dag hamnar i situationen att dom har barn och ska skiljas, kommer deras egen mamma, barnens farmor, göra ALLT för att dom aldrig mer ska få se sina barn!!

Eftersom det är dom åsikterna och attityderna hon luftar helt utan att någonsin tänka efter så måste man ju förutsätta att det gäller även hennes egna söner.. Dom är ju otäcka, pedofila våldsverkare!! Dom är ju MÄN!!

Medborgare X sa...

Bitten!

Kan inte annat än hålla med dig. Dahlströms agerande mot Ingrid Carlqvist är heller inte speciellt vacker och definitivt inte värdig en politiker och representant för rättsväsendet.

Anonym sa...

Läs den femte artikeln på denna länk så klarnar snart motiven för EBDs åsikter och hennes agernade...

http://groups.google.com/group/yhdistys-love/web/allers-2004-nr-mamma-och-pappa-inte-lngre-kans-leva-tillsammans-del-3-4

Så var det med den objektiviteten..

//Mr G

Anonym sa...

Se min blogg om länken inte fungerar..

//Mr G

Anonym sa...

http://mrgalahad.wordpress.com/2009/12/10/sa-var-det-med-den-objektiviteten-namndeman-eva-britt-dahlstrom-mr-g/

Sätter en hel del pusselbitar på plats..

//Mr G

Anonym sa...

ooops blev visst några ggr för mycket :s

//Mr G

Medborgare X sa...

Mr G!

Bättre en gång för mycket än ingen gång alls!

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!