01 december 2009

Maktelitens nya politruker i den sista Sovjetstaten

Medborgare! Idag börjar storebror avlyssna vanligt folk på allvar. All mail- och telefontrafik som passerar gränsen kommer FRA få ta del av. Ingen svensk medborgare kommer undan dessa Stasi-metoder som makteliten har beslutat om. För det är främst svenska medborgare som kommer att avlyssnas. Våra grannländer har uttryckt sin oro över den svenska maktelitens tilltag och både i Danmark, Finland och Norge har man dirigerat om trafiken så att den inte i onödan ska passera över gränsen till Sverige. Även om det officiella syftet är att skydda landet från internationell terrorism och andra yttre hot så förstår vi alla att det egentligen handlar om att skydda makteliten från folket.

Förutom själva övervakning har makteliten även andra projekt med syfte att hålla vanligt folk på mattan. Ett sådant är de nya politruker som man introducerat i samhällsfunktionerna. Dessa kallas för genusvetare och bedriver propagandaverksamhet inom en mängd olika områden i samhället.

Universiteten har varit först ut att intvingas i denna ordning. Alla utbildningar ska "genuscertifieras", vilket innebär att de ska tvingas underställa sig radikalfeminismens syn på könsmaktsordningen. Detta har nu fått professor Bertil Holmlund att reagera. Han påvisar i en debattartikel i UNT att denna "genuscertifiering" har väldigt stora likheter med hur marxism-leninismen upprätthölls i Sovjetunionen.

Dessa så kallade genusvetare har blivit maktelitens nya politruker som ska tillse att vanligt folk tänker som makteliten önskar. Till sin hjälp har de från och med idag även FRA för att övervaka att ingen uttrycker några oliktänkande tankar. Sverige är på god väg att bli en feministisk åsiktsdiktatur á la Sovjet där makteliten övervakar och hjärntvättar folket för att själva kunna leva ett liv i sus och dus.

Det är snart dags att göra som folket gjorde i Sovjet och de övriga forna öststaterna, nacka politrukerna och politikerna när bästa lämpliga tillfälle ges!

4 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Men Fi har uppenbarligen problem eftersom Gudrun Schyman nu ska dansa i Let´s dance... hon vill väl bli populär. Men jag har inte hört henne höja rösten ett enda dugg för att försvara invandrade kvinnors rätt att klä sig som de vill (med eller utan slöja) eller att slippa tvångsäktenskap. Något som irakiska mammor sade är större risk när deras flickor finns i Sverige, för de vill få in dem i en "familjegemenskap" och rädda dem undan svenska värderingar. Se artikel från i går i Sydsvenskan: http://sydsvenskan.se/varlden/article581053/Doften-av-nybakt-slar-hal-pa-fordomar.html

Medborgare X sa...

Ann Helena!

Om ändå Gudrun Schyman kunde hålla sig till Let's Dance alena..., men visst är det konstigt att feministernas främst verkar sätta svenska akademiska medelklass kvinnors perspektiv i första rummet. Invandrarkvinnor och arbetarkvinnor verkar de inte vara speciellt intresserade av.

Men med genusvetarna och deras uppdrag att "genuscertifiera" universiteten och andra samhällsorgan så har feministerna verkligen fått ett tillfälle att styra hur medborgarna ska agera, tänka och tycka. Maktelitens nya politruker ska propagera för vad som är rätt och tillåtet. Ingen ska få vara fri att själv tänka och agera på eget vis.

KimhZa Bremer sa...

Bra inlägg!

Ja, jag läste precis genom remissdokumentet från Uppsala och blir förbluffad. Det mest otäcka är att man språkligt ger sken av att det handlar om ett neutralt genusperspektiv, när den egentliga innebörden är en radikalfeministisk syn på världen. Avvikande åsikter kallas för "problem som man på sikt måste komma till rätta med". Osv.

Jag har själv under flera år varit verksam på en högskola - och vet att det råder obalans och tydlig diskriminering gentemot unga män i antagningarna. I de lärarförslagsnämnder och antagningsgrupper jag själv satt med i, fanns inte alls ett 50/50-tänk, utan det handlade alltid om att man skulle sträva efter att få in fler kvinnor än män. Kring detta fanns en kulturell konsensus, även om man naturligtvis aldrig uttryckte det så i protokollen.

Leroy sa...

Ja Medbogare X, Det verkar som om det börjar vara svårt att dela med sig över gränserna, att man internt skall lyfta vilja , lämplighet och förmåga-

Tiden från lokal gransking till att det drar ut på tiden baserat på påståenden gör skillnad mellan de som orkar eller ger upp.


Barnen en dag letar svar på sanning.

Leroy

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!