11 december 2009

Är det Anna Ankas barn?

Medborgare! För en knapp vecka sedan stod det klart att Paul Anka ville lämna sin fru Anna Anka. Han lämnade in en ansökan om skiljsmässa efter ännu en hätsk konfrontation med sin fru i samband med att hon hade avskedat ytterligare en av de anställda, anställda som hon behandlat som boskap. För ett år sedan greps Anna Anka för misshandel. Hon hade då slängt en isbit som träffade så illa att Paul Anka tvingades uppsöka sjukhus och sy två stygn. Efter det senaste grälet med sin fru kom han slutligen till insikt med att han inte längre kan vara kvar i ett dåligt äktenskap med en fru som är både aggressiv och våldsam. Medborgarperspektiv tycker det är bra när män lämnar sina våldsamma fruar.

Nu kommer beskedet att Paul Anka kräver enskild vårdnad om barnen. Han säger att han behöver skydda dem från Anna Anka, vilket kan vara förståeligt med tanke på den aggressivitet och våldsamhet hon uppvisat tidigare.

Det intressanta i sammanhanget är att Aftonbladet skriver att "Anka vill ta Annas barn"! Sedan när blev barn en ägodel som tillhör mamman? Är det bara en felskrivning från Aftonbladets sida, eller är det en del i deras feministiska propaganda?

AB EX1 EX2 SvD
MER INTRESSANT OM: , , , ,

9 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Skojar du? Aftonbladet är den tidning, som aldrig riktigt kan hålla sig neutral när det gäller kvinnor. Det är det gamla vanliga synsättet att mamman är den enda vettiga när det gäller barnen, som tillämpas här.

Och kvinnor är det alltid synd om för de är alltid i underläge. Vad ska Ankan göra istället då? Anklaga sin man för sexuella övergrepp? Smutsig historia i vilket fall. Stackars barn.

profanum_vulgus sa...

Paul har ju en fördel, han kan ju visa upp hennes beteende i det där svenska TV-programmet.

Anonym sa...

Aftonbladet har i min bok samma trovärdighet som Hänt Extra. Att folk läser den blaskan är över mitt förstånd. De har absolut ingenting att erbjuda! Vill man ha en "rapportering" i bästa Ding-Ding-värld anda så finns det betydligt bättre ställen att läsa om katter som gått vilse, "kändisar" som öppnat munnen och sagt något (enligt nära källor) och diverse "chocker". Med tanke på hur frekvent chocker förekommer och jag antar att det bl.a är det som lockar läsare har jag ett förslag. Åk till södra Sudan. Jag lovar att efter den fjärde chocken kommer begreppet få den mening den förtjänar.
/rant over

Anonym sa...

Barnen är ju inte Ankmammans egna, de har ju en Ankpappa och en pappa till nämligen Louis Yeager.

Vinkligen är sjukt fel tycker jag.

Det lilla jag har sett av denna kvinna, så ger jag min välsignelse till Paul Anka för att vilja ha vårdnaden om båda barnen !

Anonym sa...

Anna Anka är en av de våldsamma amerikanska kvinnor som slår sina män. 38% av polisanmälningarna görs av män i USA. Samma siffra för Sverige är 14% gjord av LO bland sina medlemmar. Mörkertalet är mycket stort. Män skäms för att de har fått stryk eller blivit knivhuggna av sina kvinnor.
Mansmisshandeln är som vanligt en icke-fråga bland journalister.Läs inte Europeisk press ! Köp inga lösnummer. Prenumerera inte.!
Anna Sanday

Anonym sa...

Varför har man släppt in en så avskyvärd kvinna i folkhemmet? Vem vill se dessa människor med deras snedvridna människosyn? Jag kan inte förstå vad som intresserar, eller vad som ger henne plats i rampljuset. Det finns inget att debattera om. Inget att diskutera. Ut med henne och fram för ett nytänkande vad gäller programkvalitet på våra svenska kanaler. Sämre än så här finns inte. Man bör hitta på något nytt. man blir bara förbannad. Ut med Anna Anka i kylan.

Anonym sa...

Här gjorde TV 3 sitt absolut sämsta program någonsin, de var förskräckligt att se detta under julhelgen. Sen har dom fräckheten att sända flera repriser av samma skit, BOTTEN TV 3

Anonym sa...

Alltså, alla ni som skrivit här:
Jag har bara en fråga!
Varför tittar ni på henne? Om ni inte är nyfikna och intresserade?

Själv måste jag säga, att jag har inte skrattat så mycke på länge!

Anna Anka är inte så dum som ni tycks tro!!!Hälsar hennes namne Anna

Anonym sa...

Är varken nyfiken eller intresserad av den korkade bimbon å skulle aldrig falla mig in å se nått me henne heller.. De é bara så gött att se att den där puckade kuksugerskan bli utslängd i kylan.. Hoppas hon inte får ett öre eller barnen..

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!