10 december 2009

Fredrik Lindblahd avslöjad, igen!

Medborgare! Efter gårdagens dementi från Ballingslöv, att de inte har dragit tillbaka några annonser från Villaliv och heller inte har haft några som helst värderingar om vilka medarbetare som de tidningar de annonserar i använder sig av, kvarstod ett stort frågetecken var uppgiften om de 450 000 kronorna i uteblivna annonsintäkter kom ifrån. Dessa uppgifter fanns i artikeln om Ingrid Carlqvist på Resumé till en början, men togs senare bort. Nu framkommer det att uppgiften inte alls är tagen ur luften. Ingrid Carlqvist förläggare på Blue Publishing, Stefan Lundström, skriver i en kommentar på Lars Johanssons blogg på Helsingborgs Dagblad att:
"Jag är Ingrid Carlqvists förläggare och jag satt bredvid henne när Villalivs vd Fredrik Lindblahd ringde och sparkade henne.
Jag kunde inte undgå att höra delar av samtalet, bland annat att han sa att tidningen tappat annonser för 450000 kronor. Ingrid frågade vilka annonsörer det rörde sig om och då nämnde Fredrik Lindblahd de tre företag.
Detta förnekar han idag, men han vet inte att det var fler än Ingrid som lyssnade.
Ingrid vidarebefordrade uppgifterna till Resumé i tron att de var sanna, men källan var alltså Lindblahd."
Det framgår alltså med all tydlighet att dessa uppgifter kommer direkt från Villalivs VD Fredrik Lindblahd samt att både Ingrid Carlqvist och Stefan Lundström tagit del av dessa direkt ur munnen på Lindblahd.

Fredrik Lindblahd verkar bli mer och mer inmålad i ett hörn! Är det inte dags att ta bladet från munnen snart och offentligt be Ingrid Carlqvist om ursäkt?

Läs vad andra skriver om Ingrid Carlqvist hos Corren, Realtid, Nyheter24, journalisten.no, Kimhza Bremer, inteutanminasoner, Pelle Billing, PappaRättsGruppen och slutligen Ingrid Carlqvist gamla blogg som hon har öppnat igen!

MER INTRESSANT OM: , , ,

2 kommentarer:

Leroy sa...

Vad bra att Stefan var närvarande och att hans förlag som publicerar fler och fler böcker om sanningar var närvarande.

Det handlar om närvaro och om nuet.

Skillnad mellan påstådda sanningar eller erkännanden enligt uttalat syfte eller agenda.

Skit som varit kan få flyta till ytan och bli granskat.


Öppenhet.

Vingklippt eller sanning?


Leroy

Anonym sa...

Nu borde väl Ballingslöv och de två andra nämnda företagen sluta annonsera i Villaliv då Lindblahd ljugit och skyllt på dem! Hut skall gå hem...
Alexis

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!