28 november 2009

Phantom of the Opera

Medborgare!

Så här på lördagens afton - en gammal goding speciellt dedicerad till rock-farmor Bitten:8 kommentarer:

Bitten sa...

Men.... TACK!!!! :-) Nu är det ju visserligen söndag fm när jag upptäckte det här, men det gjorde inte ett dugg ont nu heller!!! Iron Maiden kan ju liksom aldrig nånsin vara fel!! Och inte spelar det nån roll heller hur många tusen gånger man hört låtarna.. :-) Och även om nu Bruce Dickinson ligger närmare mitt hjärta än Paul DiAnno gör, så kändes inte det ett enda dugg viktigt just nu! :-) Tack så mycket, Medborgare X.. You made my day!!

Funderare sa...

Vicken trevlig överraskning, Maiden bara så här rakt upp och ner=)

Medborgare X sa...

Bitten!

Det var så lite så! Det är bara trevligt att kunna dela med sig av bra musik. Nästa gång det blir Iron Maiden dags får jag försöka hitta något med Bruce Dickinson istället.

Medborgare X sa...

Funderare!

Tja, ibland har man inte inspiration nog till att skriva några längre inlägg. Då kan man alltid njuta av lite musiksnuttar på YouTube istället. Och dela med sig av det man ser. Hoppas det faller fler än Bitten i smaken! :-)

Bitten sa...

Medborgare X..

Det var helt OK med Paul DiAnno, tro mig.. Lyssnar ju på honom annars oxå, då och då, när jag vill ha nåt från Maidens "barndom".. Det var en sån glad och positiv överraskning att hitta det här inlägget idag, så det kan du inte ana!! :-)

Funderare sa...

Här hemma behöver vi inte YouTube, har en som varit på flera konserer. Så här är det Maiden ofta kan jag lova =)

Medborgare X sa...

Bitten!

Bara kul att kunna bidra till en glad och positiv överraskning :-)

Medborgare X sa...

Funderare!

Låter som ett trevligt hushåll...!

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!