12 september 2009

Jämställdhetslänkar - 12 september 2009

Medborgare!

Aftonbladets smygfeministiska kvinnobilaga Wendela berättar för sina läsare varför kvinnor har sex. Enligt en undersökning från Texas kommer tydligen passion långt ner på listan. Vanligare orsaker är då att bli av med migränen, få maken att gå ut med soporna eller för att bota tristessen. Sex är tydligen något kvinnor har för husfridens skull om man ska tro Aftonbladet. Det gör dock inte Stefan Stenudd! Läs här varför han anser att Aftonbladet har fel och varför män och kvinnor är lika kåta!

Apelsineld resonerar kring könskvotering till bolagsstyrelser efter att ha läst en debattartikel av Gunvor G Eriksson (mp) i ämnet. Det är ju inte bara kvinnor som är underrepresenterade i bolagsstyrelserna och det är inte styrelseledamöterna som äger bolagen! Läs Apelsinelds slutsats om vilka som istället borde kvoteras till att ta sitt ansvar! För jämställdhetens skull!

Appropå kvoteringar så diskuterar Pelle Billing vad som hänt med jämställdhetspotterna som Kommunal har förhandlat till sig. Vilka är det egentligen som fått högre lön på grund av jämställdhetspotterna och med vilka motiv har detta skett? Läs och förundras över de motiv som använts på sina ställen i vårt avlånga land! Medborgarperspektiv anser att om man verkligen vill ha högre lön så är det inte kön man ska byta, utan yrke!

Expressen "avslöjade" i förrgår att regeringen har en hemlig plan att sänka lönerna. Karl Malmqvist ger Expressen svar på tal! Läs det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!