22 september 2009

Halleluja - Bodström ska frälsa Stockholm!

Medborgare! Expressen meddelar att idag att Thomas Bodström planeras bli Socialdemokraternas vapen för att locka tillbaka väljarna i Stockholm, där de bara fick 23 procent av rösterna vid förra valet. Mona Sahlin och partiledningen har därför bestämt att förortsväljarna ur medelklassen ska lockats tillbaka med hjälp av Thomas Bodström, som vid förra valet toppade listan för Örebro län. Socialdemokraterna sätter nu istället Bodström på Stockholmslistan för att visa att Stockholm är viktigt för att vinna valet. Kanske är det Bodströms politiskt korrekta och kristet moralistiska (i sann Broderskapsanda) uppsyn som ska locka Stockholmarna?

Socialdemokraterna planerar hur som helst även att anta ett speciellt storstadsfokus på kongressen i oktober. Detta då man insett att partiet inte lyckats få förtroende hos välutbildade människor i de större städerna och att dessa är en allt viktigare del av väljarbasen.

Claes Krantz undrar om Socialdemokraternas i Stockholm är så svaga att de måste leta affischnamn och kändispolitiker? Han frågar sig också var folkrörelsen och de lokala partiaktivisterna finns. Är det inte meningen att kandidater ska komma från de aktiva medlemmarna lokalt, istället för att partiledningen pekar med hela handen och utser sina egna till de höga posterna!

Medborgarperspektiv undrar om Stockholmarna verkligen vill representeras i Riksdagen av den personliga integritetens dödgrävare, en person som ser pedofiler bakom varenda buske och som använder denna skrämselpropaganda för att motivera ytterligare övervakning av medborgarna samt registrering av deras aktiviteter på nätet och vilka åsikter de yppar.

Medborgarperspektiv tackar definitivt nej till det auktoritära och människoföraktande samhällsideal som Thomas Bodström står för!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!