26 mars 2010

Ordet är fritt!

Medborgare!

Vad tycker du om Medborgarperspektiv? Vad tycker du om det som skrivs? Vad tycker du om valet av ämnen? Vad tycker du är bra och vad tycker du är dåligt? Ordet är nu helt fritt. Ta tillfället i akt och uttryck dina åsikter om Medborgarperspektiv.

24 kommentarer:

Matte Matik sa...

Jag vill bara säga kanon om Medborgare X. Förutom intressanta inlägg om mer än ett ämne gillar jag speciellt att du har så mycket länkhänvisningar i dom. Det ger extra tyngd åt din argumentation samt intressant om man vill gräva vidare. Du lyckas också hålla din kritik välbalanserad och saklig. Fattar inte hur du hinner med att skriva så mycket... Medborgare X blogg är som jag önskar att tidningarna kunde vara.

Leroy sa...

Matte. Hm. Jag som tänkte skriva och fråga om bloggen fanns i tryckt form att köpa då den är så bra och viktig i dagens villervalla av val, social media diskuteras lika instensivt som medias politiska vinkling till höger o vänster. Inte nuetralt, socialt engagemang tillåts bli belyst ur betraktarens vinkel eller behov.

En riktigt bra och frisk blogg Medborgare x är Medborgarperspektiv.

Keep it up!

Leroy

Tristan sa...

Jag tycker att bloggen bär en ganska energisk, uppkäftig och slyngelaktig prägel och som uppenbarligen tar upp icke-pk-ämnen; ibland med glimten i ögat men ibland och också med lite fascistoida förtecken.

Medborgare X... en (j)o(ur)nalist in spe? ;-)

KimhZa Bremer sa...

Jag vill säga att MX's blogg är ett friskt och intelligent forum, där saker och ting vågar diskuteras, vid sidan av det ansträngt politiskt korrekta - men samtidigt utifrån ett humanistiskt perspektiv, ja, för det mesta;-)

Jag håller inte med om allt, men jag har den största respekt för MX.

Medborgarperspektivet, som MX formulerar det, behövs och är efterlängtat.

Vi måste våga diskutera genusvansinnet, vi måste våga prata om kulturell och religiös problematik, utan att bli beskyllda för att vara rasister, kvinnohatare eller nationalister.

Jag hänger inte riktigt med i det här med skatteproblematiken (kanske för att jag trots allt är gammal kulturarbetare - med perspektiv från den världen), då jag själv aldrig varit emot principen om en hög skatt och en hög kvalité på den allmänna servicen.

Hursomhelst, jag HOPPAS att du fortsätter, MX. Du är viktig och gör ett fantastiskt jobb! En dag kommer det säkert att bli tydligare.

Jag säger som Leroy;

Keep it up! (och tillägger ett ödmjukt tack för din schyssta och viktiga insats!).

/KB

KimhZa Bremer sa...

Förlåt, men jag måste bara tillägga att det enda irriterande med bloggen är att den gräsliga Tristan verkar se det som sin uppgift att komma in här och skämma ut sig.

Förstår och respekterar att ni två har någon slags bloggrelation, men för mig är Tristan fortfarande bara samma gamla prententiösa och inställsamma hovgroda. En narr.

Medborgare X sa...

Tack för alla era synpunkter. Det kommer bli lite stiltje vad gäller inlägg ett slag, men fortsätt gärna diskutera under tiden.

Anton sa...

Det enda man behöver byta ut i Tristans kommentar är ordet "bloggen" mot meningen "min kommentar", så slår han hvudet på spiken.

Projicering... någon?

Vilket skämt till individ h*n måste vara!

OnT:
Medborgarperspektiv är en frosk upplysande blogg som belyser mångt och mycket som medias fega journalister inte ens vågar peka på.

Jag har följt bloggen länge och hoppas verkligen att MX orkar fortsätta den ack så viktiga uppgiften att upplysa de människor som vill veta hur det egentligen ser ut i samhället.

Du gör ett dunderjobb Medborgare X!!!
Bloggen är kanon!

Ola Jennebrink sa...

Ofta uttrycker du mina tankar innan jag ens har tänkt dem.Sedan toppar du med tankar som jag inte ens förmår att tänka själv.

Simply sa...

Jag tycker mycket om medborgare X. Lugn och samlad och med relevanta frågeställningar:) Precis som Ola skriver så uttrycker eller utvecklar du mina tankar..

profil sa...

I likhet med många av de som står i din länklista är du en viktig röst mot det unkna i samhället. Ni kommer i framtiden att refereras som dages riktiga journalister till skillnad från den halvpornografiska massmedian som styrs av charlataner, hycklare och bedragare.

Cuben sa...

Medborgare X det är ett sant nöje att följa din blogg!

Anonym sa...

Tycker som de flesta andra att det du skriver är mycket bra. Jag kan inte säga att det är något jag tycker att du ska fokusera mer eller mindre på, utan fortsätt med det du själv känner är intressant. Det är det engagemanget som kommer fram och gör det du skriver mycket läsvärt. Sen kanske jag inte alltid håller med till 100% på något, men å andra sidan ger du mig då ett annat perspektiv som man kan fundera på, och det ser jag som en vinst då med.

Jerry sa...

Jag gillar din blogg. Du visar balans i det du skriver, vilket jag ibland kan sakna på andra bloggar som tar upp de ämnen du brukar ta upp. Jag hoppas givetvis att du fortsätter att skriva. Du behövs.

Juristen sa...

Du skriver bra och balanserat i känsliga ämnen. Något man sällan vinner uppskattning för i dagens PK-samhälle. Hos mig har du vunnit respekt och gränslöst med uppskattning!!

Maria sa...

Den här bloggen hör till en av mina favoriter, eftersom den ofta tar upp frågor som jag också intresserar mig för. Ett stort plus för alla länkhänvisningar. Blogglistan är också intressant, jag har inte alla som personliga favoriter men läser då och då vissa inlägg via din blogg. Det som är mindre bra är, som du vet, att önska livet ur meningsmotståndare, men du visade att du kunde backa när du fick reaktioner. Så fortsätt skriv, även om vi naturligtvis inte kan ställa några krav på utgivningsfrekvens eller något annat.

Anonym sa...

medborgare X
Släpp inte pennan! Du skriver så balanserat utan överord och invektiv. Du är mycket läsvärd och får läsaren att vilja förkovra sig i de ämnen Du tar upp. Dina textlänkningar underlättar i högsta grad den processen.
Du behövs.
Läser dig var dag efter pappers tidningen. Rensa bort Tristans pubertala kommentarer så ökar kvaliten också i det fältet.
Hälsningar
Björn

Anonym sa...

Eftersom jag betecknar mig själv som en vänstervriden antifeminist försår du nog att jag håller med dig i bland men inte alltid.
narran/susanna

Anonym sa...

En intelligent och bra blogg som tar upp relevanta saker som berör. Den tar även upp saker som ingen annan verkar vilja ta upp.

Så snälla fortsätt blogga!

Nisse

Anonym sa...

X!

Fortsätt med samma energi och intelligenta sinne som tidigare med dina inlägg!


Jag tycker att de ämnen du väljer att skriva om är viktiga och att det ett balanserat sätt som du för fram dem på.

Så mer av samma lika som tidigare !

Anonym sa...

Fu länkar även till många bra sidor vilket man inte bör föringa.

Hedersam och objektiv läsning för det mesta Medborgare X.

Leroy

Adam weisshaupt sa...

Grym kille, grym blogg. Keep up the good work!

Revisorn sa...

Mycket bra blogg. Intressanta ämnen tas upp till diskussion. Någon måste våga ta i de politiskt inkorrekta frågorna (invandringspolitiken, genustramset etc). Håller heller inte med om allt som skrivs och ibland kan det kännas väl högervridet vad gäller skatter t ex, men det förs ett intelligent resonemang som SVT och mainstreammedia inte kan komma i närheten av p g a alla floskler som skall in i var och varannan mening. Önskar det fanns mer artiklar i gammelmedia av den kaliber som finns här, men det är väl en dröm som inte kommer gå i uppfyllelse de närmsta deceniet i alla fall. Nej, där finns det bara floskler, feministiska konspirationsteorier och vurmande för det "mångkulturella" Sverige där gamla tanter slås ihjäl på parkeringsplatser av invanrarligister och ve den som vågar ifrågasätta det....

Anonym sa...

Mycket bra blogg, please keep it up!

/ME2

Medborgare X sa...

Tusen tack för alla era positiva och inspirerande kommentarer! Ingen nämnd, ingen glömd!

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!