14 juli 2010

Ett nej är ett nej är ett nej!

Medborgare! Nu när Sven Otto Littorin har gått ut i en intervju i DN och bestämt förnekat Aftonbladets anklagelser om att han ska ha köpt sex av horan "Anna" så svara nu Lena Mellin att Aftonbladet aldrig hade publicerat anklagelserna om han direkt dementerat dem. Tro't den som vill! När Aftonbladets reporter konfronterade Sven Otto Littorin med anklagelserna på Visby Flygplats så svarade han (som syns av filmen nedan) nej flera gånger på reporterns frågor. Denna sprang därefter efter Littorin och hävdade att Aftonbladet har väldigt mycket bevis och konkreta uppgifter som styrker deras påståenden.

Det stämmer alltså inte att Sven Otto Littorin inte har dementerat påståendena. Han gör det gång på gång när han konfronteras av Aftonbladet. Hur många gånger tycker Lena Mellin att man ska säga nej för att det ska räknas som en dementi? Vet inte Lena Mellin att ett nej alltid är ett nej? Brukar Lena Mellin fortsätta ha sex med sin partner efter att denne har sagt nej? Vet inte Lena Mellin att det betraktas som en våldtäkt?

Om Aftonbladet nu har så väldigt mycket bevis och konkreta uppgifter på att Sven Otto Littorin har köpt sex, varför publicerar de då inte dessa? De spridda uppgifter som Aftonbladet hittills har publicerat hänger ju inte ihop. Det är dags att lägga alla korten på bordet.

Förstår inte Aftonbladet och Lena Mellin att deras heder står på spel? Förstår inte Lena Mellin att ett nej alltid är ett nej? Förstår inte Lena Mellin att det inte är acceptabelt att begå journalistiska våldtäkter? Upp till bevis Lena Mellin, eller avgå!


14 kommentarer:

Tommy Jonsson sa...

Lena Melin kan inte acceptera att ett nej är ett nej även om det upprepas in absurdum.
I hennes värld är det inte fråga om våldtäkt utan om intäkt.

Anonym sa...

Jag råkade surfa in på din blogg för ett tag sedan och nu återvänder jag titt som tätt. Jag sympatiserar med dina åsikter och du skriver vettigt och bra. Håller med dig om att ett nej alltid är ett nej. Jag skulle ha gjort precis som Littorin, lagt benen på ryggen och sprungit för livet - hur skulle han kunnat få rätt mot Aftonbladet? De hade aldrig låtit bli att trycka "sin story", sin "sanning", även om han hade sagt nej in absurdum. Marika Eriksson.

Anonym sa...

Sedan finns ju möjligheten att allt är ett påhitt från aftonbladet eller den rödgröna röran. Dels för att öka risken för rödgrön valseger samt att vända bort blicken från varför Bodström tar en timeout samtidigt som hans påläggskalv och kamrat "kapten klänning" är anklagad för koppleri och har en delvis hemligstämplad förutredning.

TRIDENT sa...

Jag skulle tro att när röken och dimman skingrats kommer Lena Mellin att få ett erbjudande av sin arbetsgivare hon inte kan säga nej till.

Det är bara att hoppas att Littorin gör en rättssak av det förtal som Aftonbladet ägnat sig åt

Dennis Nilsson sa...

AB har inte mycket på benen, man är bara ute efter att få sälja lite lösnummer.

Intr. läsning: http://bluedennis.tumblr.com/post/810746217/aftonbladets-stormissar-och-nagra-egna-asikter

F sa...

Håller med dig. Jag tycker det är en riktigt otäck utveckling som Aftonblaskan startat nu.
Visst att den är röd men herrejösses, nu gick man för långt!

Hoppas Littorin stämmer skiten ur dom!

Cuben sa...

Tips till frågeställningar;

Jo man börjar ju stilla undra hur mycket Aftonbladet betalade för alla ”intervjuer” med ”Anna”. Deltog både Jan Helin och Lena Mellin och andra i ”intervjuerna”? Vilka ”intervju tekniker” användes? Hur ”utvärderade” man trovärdigheten hos denna fria yrkesutövare? Var Aftonbladets styrelse medveten om detta, i så fall hur mycket och på vilket sätt? Varför kände sig Mona Sahlin sviken? Brukar Aftonbladet jobba så här? Kan man förhindra publicering genom att ”tala” med Aftonbladet? Hur går det till då? (Försök till att vara satirisk och putslustig samtidigt, alternativt ”Skamgrepp går igen”).

Maria sa...

Lästips:
http://mkreuger.blogspot.com/

Medborgare X sa...

Marika Eriksson!

Tack, det var kul att höra att du tycker om det jag skriver. Hoppas det håller i sig även i framtiden och att du fortsätter kommentera!

Medborgare X sa...

TRIDENT!

Det är nog fler än Lena Mellin som borde få ett sådant erbjudande på Aftonbladet. Jan Helin och Helle Klein har ju också visat vad de går för.

Medborgare X sa...

Cuben!

Många bra frågor! Tyvärr tror jag inte vi kommer att få svar på dem. Ska dock bli intressant att se hur ärendet utvecklas. Går Aftonbladet till motattack eller drar de sig tillbaka med svansen mellan benen?

Medborgare X sa...

Maria!

Bra tips!

benadom flydde sa...

Mellin kör med utpressning ”dementera annars skriver jag vad jag tror”.
Som den onyktre polisen sa till en trilskande bilist: Om du vägrar blåsa så blåser jag själv, och då åker du dit i alla fall.

Anonym sa...

Så som saken utvecklat sig är numera Lena Mellin alliansens bästa vallokomotiv.

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!