10 juli 2010

Horan "Anna" måste träda fram!

Medborgare! Dagens sensationella avslöjande av Aftonbladet att tidigare arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin ska ha köpt sex av en 30-årig kvinna som kallas "Anna" skapar en storm av spekulationer om sanningshalten i uppgifterna. Som Medborgarperspektiv tidigare skrivit så går det inte att verifiera Aftonbladets anonyma uppgifter. Det kan lika gärna vara så att det är Lena Mellin och Aftonbladet som själva har köpt sig en hora för att bedriva en smutskastningskampanj mot Moderaterna.

Statsminister Fredrik Reinfeldt har just i en presskonferens bemött uppgifterna. Enligt honom så säger Sven Otto Littorin att Aftonbladets uppgifter inte stämmer. När nu uppgifterna har dementeras av Sven Otto Littorin via statsminister Fredrik Reinfeldt så är det dags att Aftonbladet lägger fram konkreta bevis på bordet. Det räcker inte med en anonym hora som inte ens vill polisanmäla det påstådda brottet! Än mindre räcker det med anonyma konversationer med en hotmail-adress eller telefonnummer till går en förskola.

Det räcker helt enkelt inte med Aftonbladets spekulativa uppgifter som överhuvudtaget inte går att kontrollera och verifiera för utomstående! Det handlar om Aftonbladets förtroende!

Det är dags för horan "Anna" att träda fram med namn, bild och personnummer. Dessutom bör hon omedelbart polisanmäler ärendet! Det är polis och åklagares uppgift att utreda och döma medborgare i Sverige, inte Aftonbladet!

76 kommentarer:

Anonym sa...

Befria Sverige från Aftonbladet

Anonym sa...

Det är meningslöst att polisanmäla, då det är preskriberat och ingen utredning får ske

Ann Helena Rudberg sa...

Mmm men det är nog så att "Anna" inte kan polisanmäla för hon har inga bevis för att det var Littorin. Så istället har hon valt att gå till medierna nu när det är så "inne" med ex-polischefer och deras leverne. Paul Ronge har hört "från säker källa" senast i går kväll att Littorin är inblandad i Göran Lindbergs utredning... mmm bara en sån sak. Ska en mediatränare sprida sånt innan det är bevisat?

Anonym sa...

Det är det som är så fel i hela affären, att "Anna" kan sitta där och vara anonym när hon ändå påstår sig tala sanning. Och det är skevt att det är okej att sälja sex, så att hon kan träda fram utan att riskera något som helst åtal. Att hon dessutom sitter och håller inne med detta i såpass många år gör att trovärdigheten sjunker ännu mer, när det publiceras såpass nära ett val. Känns bara som politiskt smutskastningsspel...
Vill tillägga att jag inte är det minsta blå i min politiska syn, men detta är bara helt galet. Oskyldig tills motsatsen är bevisad, säger jag.

Anonym sa...

Visst, och tidpunkten för avslöjandet är så lämpligt. Det har funnits en "Mosa-Littorin"-kampanj länge, ledd av den slemme Astudildo. Om detta är sant, så kan gärna Aftonbluddret lägga fram bevisen, annars knäpp igen. AB är ju inte kända för sin höga trovärdighet och nyanseringsförmåga direkt.

Anonym sa...

Horan och ludret bör framträda så hennes nära och kära får reda på hur det är ställt med hennes moral.
men hon framträder väl inte förrän en lämplig offer historia diktats ihop.

Anonym sa...

Vem är "Anna"? 200 000 hörde jag någon betala för att få reda på det.
Lena Melin var väl med och skapade Lilla Saltsjöbadavtalet?

Anonym sa...

Stämmer helt med ovanstånde skrivare, det är så uppenbart vad aftonbladet bedriver tillsammans med sina gelikar.Man blir så arg att dem driver ett sådan hemskt politik dessa ynkliga individer, och dem språkrör från MP, dem är som tupp och höna som skriker tomt.Vilka skvalleridioter.Aliansen, främst moderaterna är det bästa politikerna som vi nånsin har haft.Har alltid röstat på sossarna men aldrig mera.

Funderare sa...

Att hon inte träder fram förstår jag för de flesta här har redan dömt henne. Nu är det väl flera år sedan hon hade detta sk yrke men lik förbenat så kallas hon hora och luder.

Anonym sa...

Medborgare X! Träd fram med namn och bild på dig själv du!

Anonym sa...

Funderare: På samma sätt som alla dömt Littorin redan trots att det inte ät bevisat att han är skyldig? Vad Anna gjort har hon ju berättat själv. Varför träda fram då öht?

Medborgare X sa...

Funderare!

Så du anser att det är OK att gå ut anonymt och anklaga en medborgare för ett brott via en tidning? Ännu mer märkvärdigt blir det ju när hon dessutom inte vill göra en polisanmälan! Varför vill hon inte att en oberoende utredning görs?

Ann Helena Rudberg sa...

Paul Ronge menade med citattecknen runt "från säker källa" att det var en helt lögnaktig källa har han förklarat för mig. Det är inte lätt att skriva och ironi går aldrig fram om man inte skriver sic! eller ;) Jag relaterar det hela på min blogg:

http://annhelenarudberg1.blogspot.com/2010/07/paul-ronge-gar-i-taket.html

Funderare sa...

Har man inte på fötterna så ska man inte anklaga någon.

Att tidningen sedan anser att bevisen håller är tidningens sak.

Att kalla någon hora och luder, vilket inte är något positivt, och sedan anse att hon skall visa vem hon är.....

Hon har påstått något till en tidning, vilket många gör. Hon har lagt fram de bevis hon har och sedan är det tidningens ansvar att bedöma om detta är något som de skall gå ut med. Det är tidningens skyldighet att bevisa att bevisen håller eller faller inte hennes. Att hon inte har polisanmnält detta kan kanske bero på att hon vill vara anonym. Hon jobbar ju inte längre inom detta sk yrke men folk kommer alltid att döma henne för det.

Att någon är anonym betyder inte att det de säger är felaktigt. Hur hon ser ut spelar ingen roll för det handlar om sak och inte person. Det ligger nog bara i läsarens intresse att veta detta.

Har trovärdigheten med detta och göra så borde du kanske också visa vem du är, eller?

Och med din rubrik så har du ju redan dömt henne, HORA.

HumanLabRat sa...

Ganska vanlig företeelse att offret ska svartmålas medan förövaren ryggdunkas! Nu ska man istället skylla allt på Anna, det är tydligen hennes fel att Littorin är kriminell!

Det är ingen här inne som vet varför Anna blev tvungen att prostituera sig, antagligen hade hon inget annat val. Torsken Littorin däremot hade kunnat avstå, det var han som hade valet!

Det är med största sannolikhet Anna som mår sämst, hon behöver psykologhjälp. Littorin däremot är säkerligen utomlands, ligger på någon playa och lever livets goda dagar med damer och sprit. Skyddad av maffia-regeringen.

För ni är väl inte så naiva att ni går på Reinfeldts prat om att han inte visste?!

Medborgare X sa...

Ann Helena!

Ja, jag såg det på din blogg. Det är som sagt inte lätt med ironi i skriven form!

Patrik sa...

Hora-Anna, Partiet tackar dig för din tjänst. Och grattis till att du äntligen uppnått alla svenska småflickors stora dröm, att vara ett offer för det ondskefulla patriarkatet. Överlevargänget och du, vilka hjältar ni är!

Medborgare X sa...

Funderare!

Det är ju "Anna" själv (om hon nu överhuvudtaget existerar, det vet vi inte än) som säger sig vara (eller rättare sagt ha varit) hora. Jag har inte anklagat henne för det. Ska jag inte tro på vad hon säger i Aftonbladet?

Om hon har uppgifter om att någon medborgare (Sven Otto Littorin eller någon annan) har begått någon form av brottslig gärning så är det i första hand till Polisen som hon ska gå! Inte till Aftonbladet för att anonymt lägga fram sin icke verifierbara anklagelser!

Aftonbladet är i första hand ute efter att sälja lösnummer. De är ingen som helst rättsvårdande instans! Vilket väl tydligt syns på hur de presenterar detta scoop!

Medborgare X sa...

HumanLabRat!

Hur vet du att "Anna" överhuvudtaget existerar?

Funderare sa...

Men nu gick hon till tidningen. Är det då inte deras jobb att kolla fakta innan de publicerar och anklagar? Hon kunde ha anmält detta, visst. Hon kunde ha startat en smutskampanj på nätet. Hon kunde ha gjort det många olika vis.

Och ja, hon har själv berättat att hon varit en prostituerad men idag kanske hon är sjuksjöterska eller konditor. Hon är inte Horan Anna i alla fall.

Eller brukar du presentera dig själv med: Hej jag heter Medbogare (förnamn) (efternamn).

Så om du supit dig för full någon gång ska vi då kalla dig alkoholist för att du uppenbarligen hade alkoholproblem i ungdomen?

Men du har så himlans lätt att ifrågasätta kvinnorna. Hur vet man att hon existerar, hur vet man att hon inte ljuger? Ställ frågan om vem som kanske ljuger i stället. Skit i könet för en gångs skull och fokusera på sakfrågan.

HumanLabRat sa...

Medborgare X!
Hur vet du att Reinfeldt och Littorin är de sanningsenliga? Du kräver Anna och AB på bevis! Varför kräver du inte de inblandade politikerna på bevis?

Har du någon gång funderat på varför Anna skulle prata med AB om detta alls? Skulle hon ha något att vinna på det? Nej, snarare tvärtom! Av Littorins och regeringens agerande och eviga ljugande är det lätt att avgöra var sanningen ligger i det här. Men som vanligt slickas det uppåt och sparkas nedåt!

AB har nog på fötter, annars riskerar de nämligen att få betala feta skadestånd åt Torsken Littorin. Antagligen var det därför publiceringen dröjde för att man skulle dubbelkolla allt.

Att Anna existerar i den beskrivna formen är mer sannolikt än att regeringen skulle existera i annan form och kostym än den som brukar ses i maffia- och sekt-kretsar!

Patrik sa...

Hora-Anna har säkert minst 30000 skäl att prata med AB.

Ett möte med en för henne obekannt person för fyra år sedan, som strax därefter blev ständigt uppmärksammad i media. Och så känner hon igen honom i inledningen av valrörelsen. Trovärdigt? Verkligen inte!

Medborgare X sa...

Funderare!

Det är den som kommer med grova anklagelser som ska visa att de stämmer! Alla anklagelser (speciellt anonyma sådana) både bör och ska ifrågasättas, även när de kommer från kvinnor!

Hon kan lika gärna vara en anställd på Socialdemokraternas partikansli som nu är mittpunkten i en smutskastningskampanj mot Moderaterna! Har du tänkt på det?

Medborgare X sa...

HumanLabRat!

Vi har inte omvänd bevisbörda i detta land (ännu i alla fall)! Det är den som kommer med anklagelser som ska bevisa att de stämmer. Dessutom ska detta ske i rättsliga instanser när det gäller brottslig verksamhet. Dit räknas sexköp som lagstiftningen ser ut idag.

Så om "Anna" och Aftonbladet har uppgifter om att Sven Otto Littorin begått sexköpsbrott så får de allt lägga alla korten på bordet. Det går inte att gömma sig bakom anonyma uppgiftslämnare och "bevis" som inte går att kontrollera och verifiera!

Det är dags att "Anna" träder fram på riktigt och offentliggör alla sina "bevis"!

Medborgare X sa...

Patrik!

Ja, tidpunkten när hon träder fram talar definitivt emot henne. Hon har haft drygt fyra år på sig att anmäla brottet till Polisen.

Aftonbladets engagemang tar ner trovärdigheten ytterligare. De är oppositions röst i mediadjungeln.

Funderare sa...

japp, och hennes ord hade inte varit vatten värda om inte medierna valt att trycka dem. Hon hade fått ha hur mycket på fötterna som helst men inte fått ut orden om inte medierna valt att publicera.

Är det inte det du har skrivit om, att man kan falskanklaga hur mycket man vill för man får inget straff?

Men vem är det som bedömer om bevisen håller då? Är det den som anklagar (inte i domstol) eller den som prublicerar allt?

HumanLabRat sa...

Jag kan ju tycka att regeringen också får lägga fram bevis på alla sina teorier i så fall! De har målat upp sjuka som fuskare, men vid närmare "insatser" har det visat sig att det varit få som haft någon arbetsförmåga alls av de man börjat jaga.

Littorin kan väl lägga fram bevis på de sjukas fuskande då! Men den dynga som regeringen sprider omkring sig är det minsann ingen som ifrågasätter, där krävs minsann inga bevis! Skulle inte förvåna mig om Anna var en av alla de utförsäkrade, det skulle givit det hela en intressant infallsvinkel.

Anonym sa...

Medborgare X: "Så du anser att det är OK att gå ut anonymt och anklaga en medborgare för ett brott via en tidning?" Jag är inte Funderare men kan ge ett enkelt svar ändå: ja, det är både ok och lagligt, viktigt att man ska kunna göra så och det omfattas av källskyddet.
För övrigt, inte heller före sexköpslagen var det tillåtet för politiker att gå till prostituerade. Minns Geijeraffären och försöken att mörka den.
Oavsett om man fäster tilltro till Aftonbladets uppgifter eller ej: sant att avslöjandet kommer nära valet.
Föraktet och kvinnohatet i den här bloggen är dock alldeles chockerande.
Ner med misogynerna.

granntanten sa...

Om sexsäljerskan inte vill framträda, polisanmäla eller på annat sätt medverka till att diskutera sin sexrelation med "Peter" kan hon väl lämna sin dator till en oberoende granskare för att de data hon och Aftonbladet är från den tiden och ingen efterkonstrution för att bli uppmärksammad. Hon skulle inte behöva avslöja sig själv då men för den som är intresserad visa att hon talar sanning iaf när det gäller tiden.
Jag har suttit i en diciplinnämnd och där bevisade någon att det som såg ut som fusk bara var ett rent slarv från dennes sida när man kollade tidpunkter när fakta matats in i datorn.
Märkligt att spara ett telefonnummer i fyra år från episoder som man försöker glömma och teurapeutat sig för.(Min egen reflektion) Aftonbladet är 100 värre än de sk tabloiderna som finns i England och där trodde jag att alla tiders lågvsttenmärke låg - tänk så fel jag hade.

HumanLabRat sa...

Men att spara ett telefonnummer i fyra år, är det verkligen så märkligt? Du vet ju inte när hon slutade med sitt "jobb"! Antagligen har man väl någon typ av bok som man skriver in kunder i, om man nu ska kunna sälja för sitt uppehälle. Boken kan ju ha kommit fram i och med terapin, det vet ju inte du! Att man slänger en bok som visar alla torskar man legat med behöver ju inte alls vara fallet, skulle lika gärna kunna vara att den sparas, om än på undangömd plats.

Ann Helena Rudberg sa...

Ja och i morgon kan någon annan anklaga en annan minister för något i Aftonbladet och när han/hon väljer att avgå så är det sant? Hela regeringen kan bytas ut innan valet. Visst är det ett fantastiskt land vi lever i ;) Vem är det som regerar är det Aftonbladet?

Patrik sa...

Det kanske jobbar en Peter på förskolan som är en SOL lookalike? Förövrigt tror jag inte ett ögonblick på att det skulle vara vanligt förekommande att prostituerade dokumenterar sina förehavanden. Kling&Klang har för vana att konfiskera deras lön.

HumanLabRat sa...

Så den prostituerade ska hålla reda på alla telefonnummer i huvudet menar du? Tror du verkligen på det själv? Bara för att du inte sett din "horas" telefonbok så finns den inte? Tror du att hon skulle visa upp telefonboken med alla sina nummer till dig som köpare?

För övrigt slår jag vad om att Anna är sjuklig på något sätt. Det är sånt som regeringsmedlemmarna och Littorin går igång på, att förnedra och utöva makt över och sparka på sjuka och svaga! Skulle inte förvåna mig om Arbetsförmedlingen snart ska bygg bordeller dit de hänvisar folk med sjukdomar att jobba!

Anonym sa...

"I think you guys got really small dicks." För det är väl den ni tänker med när man läser blogginlägget och de flesta kommentarerna?

Funderare sa...

AHR, du har ju jobbat som journalist så du borde ju veta. Kan vem som helst anklaga någon via medierna utan att de kollar upp sanningshalten? Behöver inte de också kolla sanningen i saker och ting? Skulle de inte kolla upp det vems är då felet, den ena, den andra eller båda?

Annars blir det ju lite som du skriver. Vem som helst kan anklaga vem som helst utan att någon har någon som helst koll på sanningen.

Anonym sa...

@Labbråttan - Du är ju bara för mycke! Vilka konspirationsteorier du spinner ihop! Tror du verkligen på dom själv?

HumanLabRat sa...

Om så var fallet att vem som helst skulle kunna gå in på Aftonbladet och dra en historia och sedan bli publicerad så skulle det finnas mängder av sladder om även de andra ministrarna VARJE DAG i ALLA tidningar. AB väntade för att vara säkra på sin sak, sen publicerade de.

HumanLabRat sa...

Anonym...
Ser man saker från andra perspektiv än det "gängse" så är man automatiskt konspiratorisk. Att skriva att folk ägnar sig åt konspirationsteorier är bara till för att söka förminska och svartmåla den som har mod att tänka längre än näsan räcker! Jag vet att man inte blir populär om man tänker själv, men det skiter jag i! Sitt du och tro på alla myter och annat som pumpas i dig utan att du ens märker eller reflekterar över att det är osanningar! Sanningen är alltid obekväm, därför väljer de flesta att blunda!

Patrik sa...

Varför ska den prostituerade hålla reda på telefonnummer? Tror du att h*n brukar ringa runt till sina klienter och erbjuda sina tjänster?

Prostituerade tenderar att vara som vem som helst, alltså inte sjukligare än befolkningsgenomsnittet.

De enda som brukar sparka på sjuka och svaga är de socialistiska valarbetarna på AF och FK genom sina orimliga regeltolkningar. Allt för Partiet.

Att du insinuerar att jag skulle vara hallick/sexköpare tycker jag bara är patetiskt.

HumanLabRat sa...

Patrik...
Vet du varför Anna fick prostituera sig? Sitter du inne med sådan information? Men å andra sidan så förnekar ju de flesta här inne att Anna finns. Det är det enda som krävs, förneka och blunda sen är saken klar! Med tanke på det sätt man skriver om kvinnor här inne så är det ju inte konstigt att ni framstår som både kvinnohatare och sexköpare!

Patrik sa...

Jag känner inte Hor-Anna. Om jag skulle gissa, vilket du gör, så tror jag att hon valde yrket på grund av att det är välbetalt och kräver en ringa arbetsinsats. Frivilligt i likhet med en överväldigande majoritet av alla prostituerade.

På vilket sätt skriver man om kvinnor här menar du? Kan du ge exempel?

Anonym sa...

Ronge verkar vara sossesympatisör, utöver monarkist.

TRIDENT sa...

Ha, ha , ha.....

Läs ledaren i Aftonbladet "Förtroendet för det här landets regering har redan raserats. "

Vet redaktionen om att det inte är 1:a april...?

Det enda förtroende som raserats är Aftonbladets - men tydligen har svinen till journalister totalt tappat verklighetsförankringen och redan upphöjt sig själva till något gudomligt.

Dessutom har de fega svinen inte ens ryggrad nog att göra det möjligt att lämna kommentarer på ledaren... Modigt!

Jag undrar hur många tusen timmar aftonbladet ägnat åt att försöka gräva fram snaskigheter - och det bästa man lyckas få fram är en före detta hora som "tror" att Littorin "kanske" köpt sex av henne....

Hon har dessutom fräckheten att påstå att hon slutat med horeri - men jag undrar hur mycket aftonbladet betalt ludret för att få reportaget.....

Jag ser fram mot när Littorin agerar rättsligt mot svinen på aftonbladet. Det hade suttit fin om kossan Lena Mellin blev fälld!

Anonym sa...

Desperationen framgår tydligt i Aftonbladets ledare och att ha mage att påstå att "Förtroendet för det här landets regering har redan raserats. " är bara för magstarkt.

Hela smutskastningskampanjen är så genomskinlig att det bara är pinsamt - och för egen del har förtroendet för sittande regering stärkts och det obefintliga förtroende som fanns för aftonbladet är som bortblåst.

Kalmardamen sa...

Fy vad jag far illa av att läsa HORAN Anna utan att Littorin kallas TORSKEN.

Tror inte att AB skulle våga publicera detta utan att ha tillräckligt med kött på benen.
Och...
Om Littorin är så oskyldig som många tycks tro.
Varför har han inte anmält AB för förtal.

Anonym sa...

Du Kalmardamen....

Fakta är att "Anna" själv trätt fram och talat om att hon arbetar som hora, luder eller om du vill - prostituerad. Vad ska man då kalla henne för att du inte ska må illa?

Att hon sedan såld sitt kartotek till aftonbladet är väl egentligen bara en fortsättning på hennes tidigare sysselsättning - att sälja sig för pengar, för det är ju det som luder gör.

Littorin är varken polisanmäld eller dömd för det som aftonbladet påstår och som det betalt ludret Anna för. I Sverige är mig veterligen ingen skyldig förrän det bevisats, och med det som aftonbladet presenterat skulle jag inte tro att det ens skulle leda till åtal.

Aftonbladet har dessutom en märkligt "bra" tajming när "scoopet" publiceras, nästan för bra för att vara en tillfällighet - och dessutom det svineri som föregick publiceringen när man enbart kom med insinuationer - förmodligen enkom för att krama ur så många sålda lösnummer som möjligt.

Anna är ett luder det har hon själv sagt - men det största horeriet begås av aftonbladet som fullständigt prostituerar sig för partiet och för att kränga lösnummer.

Ola Jennebrink sa...

Anna bedriver sin verksamhet och registrerar kunderna i datorn som en vanlig företagare. Feministerna grundar sin sexköpslag på att kunden utnyttjar säljaren.Har Littorin utnyttjat Anna?Nej,det är Anna som utnyttjar Littorins sexualdrift och det tycker jag är ok.
Feministerna säger att prostitution driver kvinnor in i narkotikamissbruk.Fel!Det är tvärt om.Knarkartjejer hänger ihop med en knarkare som begår brott och hennes bidrag till ekonomin är att sälja sex.
Den verkliga orsaken till sexköpslagen är feministenas nymoralism."Det ska inte gå att köpa en kvinna"Eller som en feminist sa till mig-Jag känner mig personligt kränkt.Om majoriteten vill förbjuda sexköp,så gärna för mig.Men förbjud försäljningen då också!
En annan myt är den om trafficking.Det finns ingen människohandel som tvingar kvinnor till sex.Varför tvinga någon när världen är full av kvinnor som vill sälja sex?Hallikar ordnar transporter och organiserar och de flesta av dem är kvinnor och fd säljare.Sen är det alla de som kommer enskilt efter tips från kompisar.Tips som berättar hur mycket mer de tjänar här än i hemlandet.
Avskaffa sexköpslagen och tvinga ut genusvetarna i produktionen!!!

Medborgare X sa...

Funderare!

(Om hon nu existerar, så har) hon har haft drygt fyra år på sig att polisanmäla både Sven Otto Littorin och alla övriga kunder som hon har haft i sin dator. Det är ju rättsväsendets uppgift att utreda och döma de brott som begåtts, inte Aftonbladet!

Fråga dig dessutom varför hon (och Aftonbladet) väljer att avslöja just Sven Otto Littorin (och inte de andra)! Och just nu, mitt i valrörelsen! Fråga dig varför hon inte har vänt sig till Polisen tidigare? Och varför hon inte vänder sig till Polisen nu!

Det enda som kan räta ut alla frågetecken är att horan "Anna" träder fram på riktigt och offentliggör alla "bevis"! Dessutom bör hon omedelbart göra en polisanmälan! Det är rättsväsendet som har till uppgift att döma medborgare, inte Aftonbladet!

Medborgare X sa...

Kalmardamen!

Varför denna upprördhet? "Anna" har ju själv beskrivit sig som prostituerad i Aftonbladet. Det är hon själv som påstår att hon är en hora. Ska man inte respektera det?

Sven Otto Littorin däremot har dementerat att han köpt sex av henne. Inte heller är han dömd för sexköpsbrott! Varför skulle man då benämna honom som torsk?

Medborgare X sa...

Ola!

Slutklämmen håller jag verkligen med om. Avskaffa sexköpslagen och avskaffa alla genusvetare. Genusvetarna på alla våra universitet borde börja bidra till välfärden istället för att leva som parasiter på oss riktiga skattebetalare! Om de verkligen vill slå ett slag för jämställdheten borde de söka sig till jobb som gruvarbetare, takläggare och VVS-installatör!

Anonym sa...

Källskyddet/meddelarfriheten är en av de viktigaste rättigheter vi har. Det är självklart att Aftonbladet inte lämnar ut "Anna", något annat vore förfärligt. Det är nu upp till Aftonbladet att övertyga sina läsare om att det man skriver är sant. "Anna" däremot, ska alla ge fullständigt fan i.

En pappa sa...

En som säljer sex är INGET (brotts)offer bara för att det är olagligt att köpa sex.
Sexköpslagen är inget annat än brottsprovokation.
Med tanke på att "Anna" så noga har dokumenterat sin affärsrörelse så kanske skattemyndigheten skulle granska hennes bokföring och då kunna se på kvitton vilka som har varit hennes "kunder", eller har hon som "egenföretagare" inte skött den enlig lagen?


När et gäller sexköplagen kan man läsa lite här:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Sexk%C3%B6pslagen

Kritiker såsom Petra Östergren och Susanne Dodillet menar att lagen grundar sig på radikalfeministiska argument. De menar också att inga sexarbetare har fått vara delaktiga i lagens utformning. Samma hållning har SANS, Sexsäljares och allierades nätverk i Sverige. Det har däremot inte PRIS, Prostituerades Revansch i Samhället www.nätverketpris.se. PRIS hänvisar till utredningen som föregick lagen, där intervjuas många prostituerade, köpare, socialarbetare osv. Politiskt har lagen fått starkt stöd från riksdagspartierna. Dock har centerpartiets ungdomsförbund tagit ställning mot sexköpslagen.
De som stöder utformningen av lagen, bland dem Claes Borgström, har anfört argumentet att om sexköp var lagligt så skulle arbetsförmedlingen kunna anvisa en arbetslös kvinna att sälja sex. Kritikerna (från SANS med mera) besvarar detta argument med att varken i Sverige eller någon annanstans har någon arbetsförmedling utannonserat arbeten som sexsäljare eller strippa

En pappa sa...

Anonym 11 juli, 2010 00:08
Så det är OK att anklaga någon för att ha begått brott UTAN att behöva stå för det?

Verklig FAKTA gäller, inte vad någon blaska vill få oss att tro.
När "Anna" träder fram så kanske det blir trovärdigt, inte förr.

Anonym sa...

Till En pappa sa...
Ja, det är självklart OK att ta kontakt med en tidning om man tycker att något ska komma fram, utan att själv behöva träda fram. Det är sedan tidningens ansvar att kolla upp sina källor och publicera om de finner att fakta stämmer och är intressanta nog att skriva om. Det är också tidningen som ska ta smällen om allt är påhittat.

Det är så det ska fungera i en demokrati. Annars vågar folk inte träda fram överhuvudtaget när något är fel och så vill vi ju inte ha det, eller hur?

Anonym sa...

Rättar mitt inlägg 00:52
"Annars vågar folk inte träda fram överhuvudtaget..." ska vara
"Annars vågar folk inte säga till överhuvudtaget...

Anonym sa...

Svara på denna fråga.
Hur många du känner inklusive dig har samma dator som du hade 2006. 4år.
Du måste ha bytt fläkten iallafall om du inte slängt den. HAr man som prostutierad kvar samma dator när man bytt karriär.'200 000 för den som nanmger hörde jag, endast för att det inte finns någon anna.

Anonym sa...

Anna finns inte, var det senaste jag fick bekräftat. Jag har oxå läst om konspirationsteorin och den håller hela vägen.
Men taktiken verkar funka på alla svenssons.
Bra jobbat AB

Min första reaktion var "Va finns hon inte"

Data sa...

Jag har bytt mus flera gånger, fläkt har jag klarat mig ifrån att byta, men så för jag inget kundregister heller :)

Hittade en intressant sida:
http://blogg.expressen.se/gretagarbo/entry.jsp?messid=465819

Debba "Greta Garbo" verkar ha svar på tal...
http://blogg.expressen.se/gretagarbo/

Data sa...

Hittade även detta intressanta:

"Skendebatt om prostitution och jämställdhet"
http://scriptorium.se/josh/2010/07/05/1475/

Anonym sa...

Anna är en bot. Det vet väl alla?

/ Basshunter

Cuben sa...

Det är klart att Aftonbladet har kollat allt. ”Anna” verkar ju bara vilja att sanningen ska fram. En av de stora fördelarna när hennes typ av yrkesverksamhet blev laglig var att den också blev skattepliktig. Det var i alla fall inga problem att bedriva verksamheten och då är den ju också skattepliktig. Enligt ”Anna” så har hon ju också förklarat för Littorin att hon var en sk ”betalflicka”, om jag nu kommer ihåg rätt. Det är väl då bara att kolla hennes momsdeklaration och skattedeklaration då. Aftonbladet vill säkert inte hålla en som inte sköter sina skatter om ryggen.

Finns ”Anna” förresten?

Anonym sa...

Nej hon finns inte, och en dag kommer sanningen fram, men det kommer dröja mycket lång tid.

HumanLabRat sa...

Jösses! Denna tråd är som att läsa värsta hallick-diskussionen! Det mest intressanta är att det är flera anonyma som skriver ungefär samma sak!

Ola Jennebrink:
Trafficking är inte en myt, det är fakta! Kvinnor luras till andra länder med falska påståenden om att de ska få helt vanliga jobb. Väl framme i nya landet tas deras pass ifrån dem och de låses in i någon lägenhet dit kunder sedan kommer. Dessa är slavar och får sälja sex oberoende av om de vill eller ej. Pengarna går till deras hallickar. Med ditt resonemang så kanske du är en sån eller?
Over and out, ingen idé att kommentera på denna fjantiga sida mer. Det är lätt att se vilken kvinnosyn som råder här inne...

Anonym sa...

Det borde finnas intresse för skatteverket natt kolla upp Annas deklarationer, sån här snuskjobb kan väl inte vara skattebefriande.

Medborgare X sa...

Anonym 00:08!

Hur vet du att "Anna" en existerar?

Om det nu stämmer, som hon påstår i Aftonbladets artiklar, att hon har haft ett flertal höga chefer och makthavare som kunder, varför väljer hon och Aftonbladet då att enbart "avslöja" Sven Otto Littorin? Och varför just nu, mitt under valrörelsen? "Anna" har ju haft fyra år på sig att anmäla alla dessa till polisen och låta dem göra en riktig utredning av ärendena?

Medborgare X sa...

Data!

Bra tips från Enligt Min Humla! Alla borde läsa Josh artikel "Skendebatt om prostitution och jämställdhet"! Den ger en obehaglig insikt i hur vissa lobbygrupper och makthavare skriver vanligt folk på näsan.

Anonym sa...

Du förstår väl varför. AB är en gammal sossetidning och då släpper man en passande nyhet när den verkar som bäst. Denna karamell vill man suga på enda fram till valdagen.

Anonym sa...

Medborgare X

Tror nog AB ser till att ha hyfsat på fötterna innan de publicerar något sånt om en minister eftersom de vet att andra kommer att dubbelkolla allt de kan, men vet, det gör inte jag heller förstås.

Jag antar att Sven Otto var smaskigast för AB att avslöja just nu, och kanske för "Anna" också, ingen aning om resten.

Anonym sa...

När oponionssiffrorna sviktar blir man desperat !Lite skit kanske kan hjälpa att ändra på det. Varför ligger killarna på snaskblaskorna så lågt? Det finns ett bibelcitat. Nånting om synd och sten ;-)

Anonym sa...

Finns det någon journalist som vågar fråga Peter Eriksson om han köpt sex?
Vissa hävdar att så är fallet

Medborgare X sa...

Anonym 11:45!

Jag håller inte alls med dig. Det som Aftonbladet presenterat hittills ger inte alls intryck av att de har hyfsat på fötterna. I min mening så verkar inte Aftonbladets historia om Littorins sexköp hänga ihop!

Anonym sa...

1. Snart är det val
2. Sossarna ligger risigt till
3. Aftonbladet har aldrig förr varit noga med sanningen
4. Aftonbladet är sossarnas tidning

Klart som korvspad att hela storyn är fabricerad i syfte att skjuta Alliansen i sank. Extra äckligt att de går på den länk som redan var försvagad av vårdnadstvist mm.

Frågor jag ställer mig är: Visste Mona Sahlin och S-ledningen om Aftonbladets insteg i Valkampanjen? Är "Anna" planerad av S eller av AB? Kommer S fortsätta Dirty resten av valrörelsen i brist på egen politik?

Ola Jennebrink sa...

Mr X:En anonym feminist för på din blogg fram tanken att jag skulle vara en hallick.Det är en anklagelse om ett brott som ger flera år i fängelse och det är dessutom ärekränkande.Jag som står här med mitt namn och anklagas anonymt och det godkänner du.Mitt svar däremot,raderade du.
Jag minns inte vad jag skrev exakt,men jag anklagar feminismen/feministen för att vara lögnaktig och tjuvaktig och det är sant.De feministiska idéerna har en sak gemensamt.De gynnar kvinnor på mäns bekostnad.Och det på global nivå.Detta säger de dock inte utan hävdar att det endast handlar om att skapa rättvisa.Detta är en lögnaktig lära.
Tjuvaktig är den för att den inte drar sig för att överföra ekonomiska tillgångar från män till kvinnor. Att kvotera in kvinnor till högavlönade jobb är ett slags tjuvnad.Lögnen att kvinnor har lägre lön än män har gjort att t ex Byggnads går in i årets löneförhandlingar med den uttalade förutsättningen att man ska få mindre än kvinnoförbunden.Män förlorar och kvinnor vinner.
Bidragssystemen är utformade för att gynna kvinnor.
Män disskrimineras ekonomiskt i lagstiftningen.

Jag menar att mina anklagelser är sanna.
Vad beträffar anklagelsen att jag skulle vara verksam som hallick,så dementerar jag även om det gör ont i stoltheten.Jag har aldrig köpt eller sålt sex.Jag har inte heller förmedlat sådana tjänster.

Lögnen om tillfångatagna kvinnor som tvingas till sex är så ofta upprepad att jag förstår att du håller den för sann.Emellertid är det ytterligare en feministisk lögn som syftar till att upprätthålla genushegemonin.
Dick Wase har ilsknat till och tagit reda på fakta.Det kan du också göra.

Medborgare X sa...

Ola!

Det är nog inte bara dig som HumanLabRat anklagar för att vara hallick. HumanLabRat säger att diskussionen här är "som att läsa värsta hallick-diskussionen". Först därefter vänder sig HumanLabRat till dig, så anklagelsen om att vara hallick gäller nog fler av oss. Men jag tycker nog att uttalandet säger mer om HumanLabRat än oss som diskuterar här!

Dock har jag inget minne av att ha raderat något svar från dig. Om så har skett ber jag om ursäkt, det måste i sådana fall ha skett av misstag.

Jag håller helt med dig att det är en myt att sexsäljare skulle vara "tillfångatagna kvinnor som tvingas till sex". Om nu "Anna" existerar så visar ju hennes historia på den absoluta motsatsen. Hon har enligt egen utsago varit kräsen i sitt val av kunder och begärt foto på dem innan hon godkänt dem. Så något tvång har det inte varit talat om, tvärtom!

Ola Jennebrink sa...

Tack för svaret.Det redde ut saken.

Angående tvång så kom idag nyheten att mängder av ungdomar bjuder ut sig på nätsajter.Det är just detta frivilliga saluförande som är ett irriterande faktum för feministerna.Och ännu mer irriterande för homoorganisationerna.Det visar sig nämligen att majoriteten av de unga är män/pojkar och den förkrossande majoriteten av sexköpare är män.Sanningen kan vara lika besvärande som en böld..(du vet var)
Det är väl bäst att jag deklarerar min ståndpunkt:Ja,homo(trans och gud vet vad)får göra vad de vill där hemma.

Medborgare X sa...

Ola!

Ja, det faktum att väldigt många (både ungdomar och vuxna) bjuder ut sig på diverse sexnätsajter talar emot feministernas nymoralistiska syn på sex. Det brukar feminister skylla på att de blivit "porrskadade"! Antagligen finns det fler som är "porrskadade" än som kallar sig feminister, men så länge våra politiker inte har kontakt med verklighetens folk så kommer de tyvärr fortsätta tro på feminismens ideologiska vanföreställningar!

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!