12 juli 2009

Osunda värderingar - jo jag tackar...

Medborgare! Ett par av Carolina Gynnings nätmobbare har nu trätt fram i Aftonbladet. De heter Linda Svensson och Poyan Aslanian och tillhör en grupp som bestämt sig för att motarbeta de ”osunda värderingar” som de anser att Gynning sprider på sin blogg. De tycker dock att bilden som framförts om dem i media har varit överdriven och säger att de bara velat komma fram med ett annat budskap, ett motstånd till allt det ytliga och egofixerade som de anser genomsyrar Carolina Gynnings blogg. I slutet på juli är det planerat att Gynnings blogg ska stängas ner. Det gläder Linda Svensson, Poyan Aslanian och även den kvinna som polisanmält Gynning för att hon publicerade hennes personuppgifter på bloggen.

När man läser mer om Linda Svensson och Poyan Aslanian inser man att det inte är första gången de gör väsen av sig. De tillhör även en grupp som kallar sig Motstånd Motala och har bland annat protesterat mot de sociala myndigheterna i Motala. Linda och Poyan verkar ha haft en hel del med dem att göra.

Catta har på ett bra sätt sammanfattat Lindas och Poyans bakgrund och även haft diskussioner med dem direkt på sin blogg. Idag har dessutom paret släppt en video på YouTube där de försöker förklara vad det är för värderingar de själva står för och vad de vill uppnå.

Medborgarperspektiv är dock inte speciellt övertygad om att deras värderingar är speciellt ”sunda”, utan tycker snarare att Linda Svensson och Poyan Aslanian låter som typiska rättfärdighetsmissbrukare!

Robert Aschberg skriver i gårdagens Aftonbladet att Carolina Gynning gör helt rätt som "hänger ut kräken"! En till som hänger ut uppgifter om sina små troll är Ann-Mari Maukonen. Det gör hon helt rätt i tycker Medborgarperspektiv!

1 kommentar:

Bitten sa...

Vad jag tycker om dessa anonyma troll, med diverse nick och påhittade "riktiga" namn, börjar väl bli rätt känt nu.. Dessutom tycker jag att Carolina Gynning verkar vara en jättego tjej!! Duktig konstnär är hon också!!

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!