15 juni 2010

Knappt ens de egna stödjer Mona Sahlin

Medborgare! En ny SIFO-undersökning visar att endast varannan socialdemokratisk väljare vill se Mona Sahlin som statsminister efter valet. Bland det rödgröna blockets sympatisörer ville endast 37 procent ha Mona Sahlin som statsminister. Av dessa förespråkar nästan en tredjedel istället Maria Wetterstrand. Det verkar alltså vara jämt skägg mellan Mona Sahlin och Maria Wetterstrand bland de rödgröna väljarna, trots att Socialdemokraterna har tre gånger så många väljare. Detta är ett enormt nederlag för Mona Sahlin och visar med all tydlighet att stödet för henne som landets statsminister är väldigt lågt! Även inom den egna väljarkåren.

De enda som enkelspårigt stödjer Mona Sahlin i alla väder och som oförtrutet agerar megafon åt hennes och partiets propaganda är de socialdemokratiska bloggdroiderna. Precis som Mona Sahlin så har dessa inte haft ett riktigt jobb och bidragit med nettoskatteinbetalningar på årtionden. De lever, precis som Mona Sahlin, på skattepengar som vanligt folk slitit ihop i sitt anletes svett.

Riktiga arbetare har sett igenom Mona Sahlin och hennes gelikar. Det är därför de vänder Mona Sahlin och Socialdemokraterna ryggen!

4 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Och i dag kommer boken om kronprinsessan Wetterstrand av Tonchi Percan... det luktar lite desperation om den boken. Inlagd precis i valrörelsen och hastigt skriven tydligen.

http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article434081.ece

Nils Dacke sa...

De rödgröna kommer att förlora valet vilket är bra ur en demokrati synpunkt. Sossarna är ett parti som gift ihop med staten under alla år av regeringsmakt och det är nog det mest elitiska parti som finns i Europa utanför Frankrike.

Maria Wetterstrand är en skicklig politiker som lyckats (hittills) att dölja MP's tilväxtfientliga politik och därmed indirekt miljöfientliga politik. Hennes politik tänkte jag klä av i Augusti.

Boken kommer nog inte att innehålla något sprängstoff då den gått till henne för korrektur. Hon är väl fortfarande medias
kelgris. Bakom alla döljer sig hatgubben Ohly..

brrr.....

Maria sa...

Wetterstrand är tydligen inte själv så förtjust i boken Kronprinsessan:
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=215306
Hon säger att hon inte har läst den själv men att hennes syster har fått den för korrektur.

granntanten sa...

Den boken är inte med på min tio-i-topplista, jag vill ha riktiga rysare och inte miljörojalistiska alster.

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!