25 juni 2010

Glad midsommar!

Medborgare! Medborgarperspektiv önskar alla läsare en underbar midsommar med förhoppning om sol, värme och en klarblå himmel över hela landet. Passa på att fira denna unika svenska högtid som sig bör. Dans runt majstången. Sill och potatis samt en liten nubbe därtill. Allt i goda vänners glada lag. I morgon är en annan dag!


9 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Ha, ha, ha tack för det skrattet och tur att vi inte är så känsliga i Sverige... utan har humor, annars kunde vi ju känna oss en smula kränkta ;)

Glad midsommar på dej också!

Medborgare X sa...

Ann Helena!

Detsamma till dig! Hoppas solen lyser över dig och din familj idag!

Anonym sa...

Inga burkor här!
Ja, låt oss hålla hårt på denna vackra tradition i Sverige, vi ska slå vakt om allt svenskt och nordiskt med tanke på massinvandringen!!
Bort med burkor och slöjor, fram för små lintottar som dansar kring stången!!

Medborgare X sa...

Anonym 19:28!

Skål på dig också!

Tristan sa...

Anonym kl. 19:28 och Medborgare X, är det ok att även mörkhyade barn dansar kring en svensk majstång på svenskt territorium?

Crille sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Medborgare X sa...

Cavatus!

Vill du skriva ett inlägg så ska det i alla fall hålla sig någorlunda till ämnet och definitivt inte bara vara reklam för någon annan blogg!

Medborgare X sa...

Tristan!

Varför skulle inte mörkhyade barn få dansa kring majstången? Bara för att Anonym 19:28 är lite på lyset och anser att det bara är små lintottar som ska dansa kring majstången så har det inget med Medborgarperspektivs syn på saken att göra!

Tristan sa...

Medborgare X, jag vet att du är en fin människa. Det visade du inte minst med att ta bort reklamen för cavatus förmodade sd-blogg.

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!