03 september 2010

Valfuskaren och välfärdsförstöraren Mona Sahlin

Medborgare! Valkampen börjar gå in på slutskedet. Det är snart bara två veckor kvar till valdagen och de rödgröna börjar bli allt mer desperata för att ta in de Alliansens försprång. Under gårdagens partiledarutfrågning med statsminister Fredrik Reinfeldt hade Socialdemokraterna preparerat SVT med en deltidssjukskriven läkare. Han fick i direktsändning ställa Fredrik Reinfeldt mot väggen med sin situation, samtidigt som han dagen efter (idag) planerat att delta i en kampanj tillsammans med Mona Sahlin. Nu är ju inte detta speciellt konstigt eftersom journalisterna på SVT är kända för sina vänstersympatier. De planerade antagligen allt i nära samarbete med Socialdemokraternas partiledning. Makteliten och mediaeliten på vänsterkanten har under alla tider gått sida vid sida.

Makten framför allt har alltid varit Socialdemokraternas motto. Arbetarna skiter man fullständigt i. Trots att man kallar sig ett arbetarparti! Det har blivit än mer tydligt under årets valrörelse. Istället för att värna om de som arbetar och betalar skatt till välfärdssamhället så har man börjat förakta dem. Kanske beror det på att väldigt få av höjdarna inom Socialdemokraterna själva aldrig har jobbat på riktigt. De flesta är politiska broilers som sedan barnsben har levt på skattepengar.

Under de senaste fyra åren har Sveriges arbetare fått mer pengar kvar i plånboken. Alliansregeringens politik har lett till att även de som har små arbetsinkomster fått det bättre, trots att världen samtidigt har upplevt den värsta finanskrisen sedan andra världskriget. Arbetslinjen är en framgång och de som beklagar sig är, precis som Jerry skriver, framför allt de som år efter år fortsätter att leva på bidrag utan motprestation. De som, precis som de rödgröna, förespråkar bidragslinjen.

Under valrörelsen har de rödgröna fortsatt att propagera "mer åt alla, utan att betala". Gratis må vara gott, men det fungerar inte i längden! Problemet är att Mona Sahlin inte förstår vad det är som skapar välfärd. Välfärd skapas av arbete och välstånd, inte av bidrag!

Men istället för att uppmuntra arbeta och företagande motarbetar Mona Sahlin just detta. Hon och de rödgröna vill istället uppmuntra medborgarna sluta arbeta, genom att höja bidrag och ersättningar för de som inte arbetar, samtidigt som hon vill höja skatterna för arbetarna. En rent arbetarfientlig politik. En politik som motverkar god välfärd. Men den gynnar antagligen henne och hennes likar.

För att införa denna destruktiva politik tar Socialdemokraterna och Mona Sahlin dessutom till rent valfusk. Det är tyvärr inte första gången och i årets valrörelse tar det sig formen av att de försöker värva röster i förorten genom att hålla "demokratiskolor". Det hela går ut på att få aningslösa medborgare att lägga en socialdemokratisk röstsedel i valurnan.

Inte bara vill Mona Sahlin förstöra välfärden. Hon vill göra det genom valfusk!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Ni som stöder Alliansen! Gör som jag, ring till Radiotjänst i Kiruna 0980-75 000 och avanmäl ert TV-innehav. Stöd inte Socialdemokraternas valkampanj genom tv-licensen!!

Anonym sa...

Stollar! Villaägaren som ställdes mot Sahlin visade sig ju vara en lobbyist och tidigare ordförande för en lokalförening för Villaägarna. Det verkar inte alls uppröra alla högerbloggare, märkligt nog.

Bristfällig research, visst. Men att SVT skulle vara vänsterinriktat är väl bara om man jämför med högermegafonerna Expressen eller Fox News.

Anonym sa...

Historien om överläkaren i samband med partiledarutfrågningen är själklart tveksam.Men detta som hände i Vivalla-Örebro med "röstskolan"och vad man kunde se att deltagarna marscherade mot vallokalen med Mona Sahlin i spetsen är betydligt allvarligare ,på gränsen till brottsligt.Konstigt att inte riksmedierna tagit upp detta,verkar bara vara tvärsnytt som rappoterat om detta tvivelaktiga sätt att "lära" invandrare att rösta("rätt")

Anonym sa...

Vänsteralternativet skulle innebära:
- Flummig skolpolitik
- Pinsam och isolerande utrikespolitik
- Destruktiv energipolitk för vår industri
- Skatter, skatter, skatter..
- Färre jobb och försämrad väfärd
- Fler invandrare att försörja och lidande välfärd
Allt med den skitiga bruna färgen man får av att blanda VP(K) s röda med MPs gröna med ledning av en fifflande Mona Stahlin

Anonym sa...

Håller med Anonym 23:20 att det här med "röstskolan" var än värre. När det gäller överläkaren så blir jag lite fundersam över att det är ett så stort problem i samhället med så många som drabbas, och ändå lyckas SVT och Sossarna få tag i samma person. Jag tror faktiskt inte riktigt på en konspiration mellan SVT och sossarna i detta fall.

Anonym sa...

Röstskolan är verkligen under all kritik. När det gäller överläkaren kan man ju tycka att s borde ha kunnat gräva fram någon annan medborgare som drabbats av sjukförsäkringens regelverk och som befolkningen kan känna mer sympatier för än en välbetald överläkare. När det gäller lobbyisten för Villaägarna så anser jag att det är skillnad på att jobba för en oberoende intresseorganisation och ett politiskt parti.

Anonym sa...

Som jag skrev på en annan sida, men som jag gärna utvecklar här: Jag tror inte att en socialdemokrat förstår hur djupt omoraliskt det är att anordna "röstskolor" eller liknande. Klippet du visar tar upp fler exempel de senaste åren. Egen erfarenhet säger att sossar runtom i landet har handlat på liknande sätt i åtminstone 40 år.

För en socialdemokrat är en sosseröst normen och en röst på något annat parti en avvikande handling, ungefär som en bibeltrogen ser på homosexualitet. Detta gäller speciellt om den röstande tillhör de grupper som partiet själv ser som sina gräsrötter: Industriarbetare, invandrare och fattigpensionärer. Kollektivanslutning till socialdemokraterna hos LO är en annan aspekt av samma hemmablindhet.

Fusk förekommer med säkerhet i smyg även hos andra partier. Att det görs i smyg innebär också en medvetenhet om det moraliska tvivelaktiga i en sådan handling. Men inget parti gör det så öppet och så samvetslöst som sossarna. Det är den skrämmande sanningen.

HumanLabRat sa...

Medborgare X:
För varje inlägg du skriver så överträffar du dig själv i dumhet! Tror du själv på vad du skriver? Det mest intressanta är att du allt som oftast skriver om kvinnor och självklart i så negativa ordalag som möjligt.

Fusk finns det gott om bland Alliansens politiker med skattefuskare och användare av svart arbetskraft. Valfusket och korruptionen står Alliansen och Moderaterna för som har suspekta sponsorer som ni håller hemliga trots att EU givit skarp kritik mot det.

Faktum är att överläkaren finns och varit med om det han berättar om. Det finns också en rad andra exempel på utförsäkrade som kan vittna om samma sak. Detta är berättelser ur verkligheten och har ingenting med valfusk att göra. Men sanningen är tydligen obekväm. Det är väl därför som moderaterna mörkar med sina sponsorer antar jag?

Dessutom tycker jag det är patetiskt att du Medborgare X under anonyma kommentarer sitter och kommenterar ditt eget inlägg. Jösses!

Anonym sa...

Den där labbråttan har uppnbarligen tagit allvarlig skada av de djurförsök den varit utsatt för....

Sören sa...

Labbråttan! Överläkaren har 75% av en överläkarlön och ylar ändå om att han ska ha bidrag! Vilka är det som är giriga och egoistiska? Sosse såklart!

Medborgare X sa...

Anonym 23:20!

Jag håller med dig att det är konstigt att inte riksmedierna tagit upp Socialdemokraternas minst sagt tvivelaktiga sätt att "lära" invandrare att rösta ("rätt")! Varför är det bara Tvärsnytt som visat detta?

Medborgare X sa...

Trollan!

Ja, visst är det en konstig slump att både SVT och Socialdemokraterna lyckas lyfta fram samma person om det nu är så utbrett med folk som hamnar i kläm på grund av de nya sjukförsäkringsreglerna. Aftonbladet har ytterligare ett exempel (Linda Bjälmén) som vid närmare granskning mest verkar likna Alexandra Johansson. Se här!

Medborgare X sa...

Anonym 17:29!

LOL!!!

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!