17 september 2010

Lars Ohly använder sig av privata alternativ

Medborgare! Den gamle kommunisten Lars Ohly brukar fördöma alla former av privat vård. Officiellt gäller att sjukvård ska skötas av det offentliga. Samma ska gäller skolan. Officiellt anser Lars Ohly att friskolor bör avskaffas. Men för nomenklaturan gäller tydligen andra regler. Medlemmarna av proletariatets diktatur ska tydligen ha sina egna förmåner. Lars Ohly använder sig själv inte av den offentliga sjukvården. När han för en tid sedan hade problem med sitt knä valde han att operera detta hos det privata Sofiahemmet. Hans barn går dessutom i privata friskolor!

Som vanligt gäller andra regler för de kommunistiska ledarna än vad de förspråkar för folket! Hyckleri brukar vi vanliga medborgare kalla det!

13 kommentarer:

jonte jordnöt sa...

Trams. Tror du Reinfeldt betalade ifall han gick på statliga muséer då de hade gratis inträde?

Anonym sa...

Typiskt vänsterfolk! Själva ska de ha specialbehandling, men vanligt folk tycker de ska stå i kö för evigt!

Nils Dacke sa...

Ohlyckan är en stor hycklare och tydligen så hade han en hemlig energiform som han nämnde ikväll. Såg det inte själv då jag var tvungen att avreagera mig på något annat, vilket blev vildsvin.

Mr Peanut above, "How do you tell a communist? Well, it's someone who reads Marx and Lenin. And how do you tell an anti-Communist? It's someone who understands Marx and Lenin" qoute Reagan.

jonte jordnöt sa...

Nils Dacke: vad hade det med någonting att göra? One-liners och two-liners finns det gott om.

Om skatten höjs tycker jag inte vi ska kräva att förespråkarna för sänkt skatt betalar dubbelt (skatt + egna utlägg).

Det samma gäller även på andra hållet.

Anonym sa...

Hur i helvete kan han stå i TV och kritisera privat sjukvård och privata skolor när han själv utnyttjar båda delarna? Jävla hycklare!

HumanLabRat sa...

Har ni inget annat att komma med på Ohly? Det känns tunnt. För inte är han inblandad i någon Lundin oil-affär, Littorin-affär, eller annan bluff och båg-verksamhet som samtliga Alliansministrar håller på med.

Vad gäller Ohlys barns val av skola så har han förklarat det mycket väl. Hur skulle det se ut om han skulle välja utbildning och skola till sina barn? Och tänk, han har gått på privata apotek också! För den som är insatt vet att det i nuläget omöjligt att inte ha gjort det. Såvida ni inte menar att man ska åka långväga för att få tag på medicin. Har man inget val så har man inte, det är ju så pass stor andel av vård och annat som redan är privat!

Konstigt att du inte tar upp dubbelmoralen i att Sven Otto Littorin inte behövde inställa sig till Arbetsförmedlingen, trots att han förespråkar det för folket, för de arbetslösa och sjuka...

Medborgare X sa...

Dacke!

Ja, Lars Ohly är verkligen en riktig hycklare. Han förespråkar offentliga lösningar, men själv använder han den privata sjukvården och sätter sina barn i privata friskolor.

Medborgare X sa...

HumanLabRat!

Visst måste Sven Otto Littorin inställa sig hos Arbetsförmedlingen. När hans avgångsvederlag har slutat gälla så måste även han anmäla sig till Arbetsförmedlingen om han vill få ut någon ersättning från sin a-kassa. Samma regler gäller för honom som för alla andra.

Oh The Irony! sa...

...och det är ingen som tror att det finns moderater som gladeligen tar emot de bidrag och den offentligt finansierade vård de vill avveckla?

Man kan vara motståndare till ett existerande system och ändå använda sig av det. Att påstå att det tar bort all legitimitet från ens åsikter om systemet är bara bullshit, och det vet ni också.

Jag säger inte att ni måste gilla Ohly eller V (inte mitt favoritparti heller, om man säger så) men den här typen av nonsensangrepp visar ju bara att man inte har något vettigt att komma med.

Angrip politiken som sådan istället. Det är liksom mer konstruktivt - don't you think...?

Sören sa...

Labbråttan! "Hur skulle det se ut om han skulle välja utbildning och skola till sina barn?" Nähä, det ska han inte kunna, men karln vill ju bestämma hur hela svenska folket ska välja, varför kan han inte välja åt sina barn då?

Cuben sa...

Nu ser jag att sossarna och Thomas Bodström tar hjälp av en annan känd medlem ur gåsleverproletariatet i valrörelsen. Den för vissa av oss mycket kända LIZA MARKLUND!!

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140575/liza-marklund-ger-draghjalp-at-s

Abdulrahman ahmad mohammed bin rahmad Ohlsson sa...

Oppositionen har för länge sedan insett att svenska folket är en bunt åsnor som går på allt skitsnack de presenterar för oss som "Sanning".
Klart att esset Marklund får klämma till med sista loskan framför folkets fötter. Med ett brett leende!

De vet ju att de flesta sväljer och applåderar deras kvinnoofferpolitik.

Persson var det många som såg igenom från början men de stod och applåderade när han pissade på folket.
Numera garvar han gott i sitt lilla torp.
Marklund ser ju upp till den livsstilen.
Oj vad konstigt att rödpesten använder sig av ett väl beprövat och fungerande koncept.

Finns bara ett alternativ kvar...
de som sett hur det ser ut "här nere"..

profanum_vulgus sa...

Är det som när borgare går till skattefinansierad vård, tandvård, skola osv?

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!