21 augusti 2009

Omskärelse till förbannelse

Medborgare! Hur långt kan man gå i sin övertygelse att få omskära sitt lilla gossebarn? Uppenbarligen väldigt väldigt väldigt långt! Katherine Nadal och hennes pojkvän Camden Gothia var oense om deras nyfödde son Holden skulle omskäras eller ej. Pojkens mamma insisterade att Holden skulle omskäras, men pappan motsatte sig detta eftersom han ansåg att det var allt för smärtsamt för det lilla nyfödda barnet. Kvällen den 13 mars 2007 lämnade Camden Gothia sin då 5 veckor gamla son med sin mamma för att gå till jobbet. Paret hade återigen grälat om pojken skulle omskäras eller inte strax innan han gick till jobbet.

Senare på kvällen fick räddningstjänsten ett samtal från Katherine Nadal som handlade om att ett litet barn hade blivit skadat och förlorade stora mängder blod. Ambulans kom snabbt på plats och de fann lilla Holden som då var på väg att förblöda. Ett stort öppet sår, från vilket det forsade blod, var allt som återstod av den plats som könsorganet i vanliga fall sitter. Ambulanspersonalen lyckades dock få stopp på blodflödet och fick honom snabbt till sjukhus.

Mammans förklaring var att hunden hade bitit av Holdens könsorgan, rakt genom blöjan och allt, medan hon själv låg och sov intill. Trots detta kunde polis varken finna några som helst blodspår på hunden och heller ingen blodig blöja på platsen. Ja, man kunde inte ens hitta resterna av Holdens könsorgan. Läkarna på sjukhuset kunde dock snabbt konstatera att skadan på lille Holden var utfört med ett vasst verktyg och att snitten var skurna i en snygg fyrkant runt den plats könsorganet hade suttit!

Under tiden som den lille pojken befann sig på akuten och läkarna kämpade för hans liv, valde hans mamma att gå på den lokala puben och ta en öl med sina vänner!

Trots alla uppenbara bevis har Katherine Nadal hela tiden skyllt allt på hunden och bedyrat sin egen oskuld, men för ett par veckor sedan dömdes hon i amerikansk domstol till 99 års fängelse för att ha lemlästat sin son. Tidigast om 30 år kan hon bli frigiven. Den lilla pojken är dock för alltid dömd till ett liv utan könsidentitet och ständiga operationer. Allt för sin mammas önskan att hennes lilla pojke skulle omskäras...

MER INTRESSANT OM: , , ,

3 kommentarer:

Juristen sa...

Skrämmande berättelse. Hade pojken istället varit en flicka så skulle vågorna ha gått höga i svensk media. Nu är det dock tystnad som råder.

Medborgare X sa...

Juristen!

Ja, inte har det fått speciellt mycket utrymme i svensk media. Mig veterligen är det bara Metro och Nyheter24 som haft små notiser om denne nyhet.

Oren Onan sa...

Kvinnan är galen, men även omskärelselobbyn som lyckats manipulera massorna att stympa förhudar! Utan all hjärntvätt och skrämsel propaganda stymparna bedrivit sen länge, då hade mamman inte tänkt ut detta vansinne!

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!