15 april 2010

Raderade och modifierade inlägg

Medborgare!

Ett av de kidnappade barn som förekommit på Medborgarperspektiv är den lilla flicka som i en förtalskampanj av Marina Engan kallats "Matilda". Under tiden flickan var kidnappad av sin mamma var hon också efterlyst av Saknade Barns Nätverk och hennes riktiga namn publicerades på flera bloggar, inklusive denna. Nu är "Matilda" tillbaka hemma hos sin pappa och mår bra igen. Hon har också påbörjat ett visst umgänge med sin mamma. För att minska exponeringen av "Matildas" namn på Internet har Saknade Barns Nätverk utfärdat en önskan att flickans riktiga namn tas bort. Så har även skett på Medborgarperspektiv idag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Klokt gjort!

Leroy sa...

Det var klokt och bra gjort!
Hoppas nu barnet kan få leva i två trygga sociala baser och att föräldrarna delar ansvaret för det dom har gemensamt.

Leroy

Ingrid sa...

Även jag har anonymiserat mina inlägg om flickan. Jag håller tummarna för att de lyckas lösa situationen så att flickan får ha båda föräldrarna i sitt liv.

Anonym sa...

Okidoki, har gjort detsamma!

KimhZa Bremer sa...

Nu har jag också tagit bort mina namnreferenser till det aktuella fallet, låt oss hålla tummarna att allt går bra nu!

Engan & Co borde dock fortfarande få stå till svars för sitt agerande, på något sätt.

Medborgare X sa...

Skönt att höra att vi är flera som uppmärksammat Saknade Barns Nätverks uppmaning. Förhoppningsvis löser sig deras situation nu och flickan får tillgång till båda sina föräldrar. Det är dock, precis som Kimzha skriver, en skam att Marina Engan ännu inte tagit ansvar för sitt hemska agerande i historien!

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!