28 april 2010

Pepparspray mot epileptiker - bra gjort tjejen!

Medborgare! Jocke i Östersund hade stämt träff med en tjej han träffat på nätet. Han såg naturligtvis fram emot att få träffa henne för första gången och mot en trevlig kväll. Under träffen i tjejens lägenhet drabbades han dock av ett epilepsianfall som ledde till att han blev okontaktbar och förvirrad. Vad tror ni tjejen gör då? Jo, hon slänger ut Jocke och ringer polisen. Till dem säger hon att en okänd man försökte bryta sig in hos henne! Polisen är på plats inom ett par minuter.

Utan att överhuvudtaget undersöka varför Jocke är okontaktbar och förvirrad bryter polisen ner honom, använder pepparspray mot honom och sätter slutligen handfängsel på honom. Detta trots att Jocke hade både en halskedja som visar att han har epilepsi och ett papper i plånboken med samma information!

Polisen tar med den fortfarande okontaktbara Jocke till stationen där han får sitta två timmar i fyllecellen. Först då kryper tjejen till korset och erkänner att de hade träffats för en dejt och berättar vad som verkligen hade skett. Först då släpps Jocke eftersom han inte längre misstänkts för något brott.

Bra jobbat tjejen! Varför ringde du inte bara ambulansen istället?

Tyvärr visar den här historien hur lätt det är att en liten vit lögn från en kvinna kan få enormt svåra konsekvenser för män. Men enligt feminismen ljuger ju inte kvinnor om så allvarliga saker som våld och sexuella övergrepp mot dem...

3 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Vilken dum brud. Hon måste ha blivit jätterädd, skrämd av alla idiotiska rapporter om hur farliga män är. Min äldste son är epileptiker och hans sambo ringde och grät och trodde han skulle dö första gången han fick ett större anfall. Det här var tydligen inte ett sådant. Det kanske vore bra att lära sig mer om sjukdomar i skolan?

Revisorn sa...

Helt rätt skrivet. Jag begriper bara inte, hur ska vi bli av med den cancersvulst i samhället som feminismen har blivit. Pelle Billing, Per Ström och du skriver oerhört bra saker, men det känns som att kämpa mot tidvattnet. Alla riksdagspartier har anammat den feministiska konspirationsteorin. Mobbning och härskartekniker från personal gentemot småpojkar på förskolorna har blivit rumsrent. Det är bedrövligt. Feminismen har blivit ett av de största demokratihoten i svenska samhället. Allt går ut på att skuldbelägga och förnedra det manliga könet. När försvann humanismen och ersattes av feminismen....

Anonym sa...

varför könsbestämma vissa uppföranden som inte gillas i samhället ?
Att det i det här fallet berodde på okunskap är ju verkligen uppenbart. Men vad har Jocke själv för ansvar att informera nya kontakter om sin sjukdom? Kan väl ändå inte kräva av hela svenska folket att man ska kunna förstå och veta hur varenda sjukdom fungerar,speciellt eftersom anfall ser olika ut? Sen tyckr jag ju så klart att polisen som myndighet ska ha den kunskapen. Samt att det var jävligt dumt av bruden att ljuga om hela händelsen. Det borde väl om något vara kriminellt?

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!