22 februari 2010

Fick sparken - skändade chefens dotters grav!

Medborgare! Ibland kan man bara ta sig för huvudet och undra hur det står till med en del människor. I Helsingborgs Dagblad kan man läsa om en 44-årig kvinnan som efter samarbetsproblem fick lämna sin provanställning och då hotade sin chef med ord i stil med "du ska få lida resten av ditt liv". Strax därefter upptäckte chefen att hennes dotters grav vandaliserats vid ett par tillfällen. Ganska omgående misstänkte hon den 44-åriga kvinnan som hon gett sparken, men hade naturligtvis inga bevis. Vandaliseringen fortsatte dock och under två års tid stals eller förstördes gravlyktor, prydnader, växter och annan utsmyckning.

Polisen gjorde under hela tiden olika försök att avslöja vem det var som vandaliserade graven, men utan lycka. Till slut började polisen fotografera graven och till slut fick de med den skyldiga på bild. Inte bara en gång, utan två gånger. Nu kunde inte den 44-åriga kvinnan neka längre, utan var tvungen att erkänna. Total beräknas hon ha vandaliserat graven vid 28 tillfällen under de senaste två åren!

Man slutar aldrig förvånas vad folk kan ta sig för! Skända gravar bara för att man fått sparken från jobbet!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ett besynnerligt beteende. Antingen en psykopat eller en person med en alla kulturell syn och bakgrund i botten. Ledsen att behöva säga det, men dessvärre är det ofta så.

Anonym sa...

Den där nyheten har redan överskuggats av annat oväsentligt. Bara för en vecka sedan var det ju en kvinna i USA som sköt ihjäl tre personer bara för att hon inte hade fått anställningsgaranti. Samma dag var det en nyhet om en svensk kvinna som helt utan anledning hade knivskurit sin ex-pojkvän. Båda nyheterna överskuggades av de högst tveksamma s.k. sexuella trakasserier på svenska teatrar baserad på anonyma röster.
Lika ofta som om männen, står det om kvinnor som begår de mest ofattbara brotten - bedrägeri, misshandel, tortyr, våld, utpressning och faktiskt även våldtäkt.
Dessa återkommande nyheter vederlägger den genomfalska statistik som den dekadenta feminismen och dess massmedia gång på gång måste återställa i syfte att bevara sitt ruttna totalitära fäste.
Det är underhållande att föreställa sig den obekvämlighet, irritation och stresstillstånd dessa nyheter åsamkar alla dessa hycklare.

Dan sa...

@ Anonym

Så människor med annan kulturell syn är likställda psykopater? Det verkar som om du själv har lite psykopat drag i dig. Ledsen att behöva säga det, men esvärre verkar det så.

Birger sa...

Hahaha Dan...
Jag misstänker att någon som skändar en grav är väldigt långt ner på skalan, oavsett vilken kultur han har...

Anonym sa...

Den svenska feminismens moder Gudrun Schyman likställer svenska män med afganska talibaner.
Hennes trogna döttrar likställer tragedin att en turkisk flicka begravs levande med tillståndet för svenska medelklassdamer.

Statistiken kommer därför också att styras åt det hållet. Som den förvanskningsmaskin feminismen är, driver den rationellt nog fram en massmedia som tjänar dess egna syften.

Dessa herrar och damer, har nästlat in sig i princip samtliga vad som från början var demokratiska kanaler.

Och hur de manipulerar en nyhet bör vid det här laget nästan räknas som ett yrke i sig.

Tristan sa...

Det var ett annorlunda, morbit, hämndbegär.

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!