08 februari 2012

Det feministiska hatet gör vanliga män politiskt deprimerade

Medborgare! En av landets mest välkända manshatare, Maria Sveland, går idag till våldsam attack mot alla vanliga människor som inte lydigt böjer huvudet och accepterar den feministiska vänsterelitens politiska propaganda. Hon menar att alla som öppet uttalar kritik mot vänsterpolitik och feminism är att likställas med massmördaren Anders Behring Breivik. Alla åsikter som inte sympatiserar med radikalfeminismen klassificeras av Maria Sveland som näthat. Alla som inte tycker som Maria Sveland är "extremister". Hon säger sig se en hel värld av hat, som gör henne politiskt deprimerad.

Speciellt pekar hon ut Pelle BillingPär Ström och undertecknad. Detta eftersom vi uttryckte kritik mot Turteatern och deras feministiska uppmaning till massmord på män, i uppsättningen av Valerie Solanas "SCUM manifestet".

Själv tillhör Maria Sveland en av alla de feminister som öppet har hyllat "SCUM manifestet" och dess uppmaning till utrotning av världens alla män. Att hata män och att systematiskt vilja döda män är fullt normalt i Maria Svelands radikalfeministiska världsbild. Det är uppenbarligen den typen av samhälle hon och hennes feministiska vänner vill ha.

Att feminister uppmanar till våld mot män är tyvärr ingen nyhet. Det har blivit legio i det samhällsklimat som numera råder i Sverige. Det finns en våldsromantik inom genusvärlden, där uppmaningar till våld mot både (vita medelålders heterosexuella) män som grupp och mot enskilda utpekade män har blivit vardagsmat. Det är dessutom något som välkända feministiska journalister, krönikörer och politiker ägnar sig åt helt öppet.

Det feministiska hatet stannar inte längre vid att motarbeta en jämställd och könsneutral lagstiftning, där män skulle få tillgång till samma juridiska rättigheter som kvinnor redan har, utan har numera gått så långt att man öppet motarbetar det demokratiska samhället, kartlägger sina politiska motståndare och uppmanar till massmord på män.

Det framgår allt tydligare att det inte finns någon jämställdhet bakom den feministiska masken. Där finns bara hat. Rent och skärt hat. Feministiskt hat!

Inte underligt då att allt fler vanliga människor upptäcker att feminismen har blivit allt det den en gång sade sig vara emot. Något som uppenbarligen skrämmer Maria Sveland och många andra feministiska kvinnor som byggt sin karriär och sina liv på att sprida manshat. De ser nu att deras privilegier och att deras makt är hotad. Kanske är det därför Maria Sveland nu känner sig politiskt deprimerad och inte så "happy, happy" längre? Om så är fallet, så är det verkligen på tiden!

För det är dags att få ett slut på det feministiska hatet och den feministiska androfobin, som under så lång tid gjort att helt vanliga män blivit politiskt deprimerade. Först då kan vi bygga ett riktigt jämställt samhälle, baserat på frihetliga ideal och lika rättigheter för alla.

MER INTRESSANT OM: , , , ,

10 kommentarer:

Lena Lillie sa...

Det blir mycket pajkastning och ganska lätt en negativt förvrängd bild av någon i media. Och på nätet bara av skrivna ord.

Tyvärr kan det nog ibland hetsas upp en stämning på vissa bloggar som kan ge ett felaktigt intryck utifrån. Och det blir bloggägaren som får stå som informellt ansvarig om det får fortgå.

Lustigt att Maria Sveland själv lyfter upp och förstorar ett inlägg, som mer skrevs som satir av dig en en anonym bloggare. Även om du halkade till något med adresserna. Förvisso var det inget som redan fanns på nätet. Och det hela hände för flera månader sedan.

Läste DN och hon tycks tilldelat er en blandning av hat till SCUM-manifestet, allmänt kring homofobi, rasism, kvinnohat samt högerextremism.

Inte rättvist att i det sammanhanget hänga ut några namn. Jag håller inte med om allting i allas inlägg. Har ändå tydligt uppfattat att de omnämnda inte är homofober, kvinnohatare eller högerextrema. Eller har jag fel?

Kristofer Persson sa...

Mest ignoranta inlägget jag läst i mitt liv. Vidrigt. Breivik skulle ha svårt att hänga med i din hyllningskör till sexism och hat.

Margareta sa...

Herregud, så jävla pinsamt.

"Det feministiska hatet stannar inte längre vid att motarbeta en jämställd och könsneutral lagstiftning, där män skulle få tillgång till samma juridiska rättigheter som kvinnor redan har, utan har numera gått så långt att man öppet motarbetar det demokratiska samhället, kartlägger sina politiska motståndare och uppmanar till massmord på män."

Det där kan vara det stycke fyllt med mest dynga jag någonsin läst. Så jävla pinsamt. Tror du på riktigt att manshat och feminism är samma sak? Är det din bild? Din uppfattning? Jag tror att det är dags att du sätter dig i skolbänken för inte bara en stund, ett bra jävla tag. Din världsbild är inte bara osund, den är totalt förvrängd och om något - fylld av hat.

Martin sa...

Hemskt att läsa Svelands hatartikel mot alla som inte tycker och tänker precis som henne. Tydligen vill hon att alla som inte har exakt samma åsikt som henne ska förlora sin demokratiska rätt att framföra sina tankar. Hon borde skämmas och sätta sig på skolbänken igen för att lära sig grundläggande demokrati och mänskliga rättigheter.

Anonym sa...

"Hemskt att läsa Svelands hatartikel mot alla som inte tycker och tänker precis som henne"
Många antifeminister verkar ju vara precis likadana?
Tycker det är fel att inte respektera att alla har olika åsikter. Men jag vill påpeka att antifeminister brukar vara väldigt okunniga vad det gäller den feministiska ideologins verkliga inerbörd. Feminismen står för att alla ska ha lika värde och rätt till samma möjligheter i livet, oavsett kön.
Sedan finns det ju en del "låtsasfeminister" som baserar sina åsikter på manshat.
Jag hatar också manshat, för att jag är feminist.

AV sa...

Anonym. Nu har du inte patent på att definiera begreppet feminism. Ett begrepp definieras av de som använder det och hörs/syns.

Från början var t ex kommunism en akademisk term om ett utopiskt samhälle. Med Stalin, Mao o Pol Pot omdefinierades det till folkmord och diktatur. Ingen kan kalla sig kommunist utan att bli ihopkopplad med dessa herrar. Inte en Ohly.

De du kallar låtsasfeminister anser sig vara just de mest rättläriga feministerna och du lika aktuell som den andra kyrkan. Ni skulle bara ana hur lika ni är alla kristna samfund som var och en sett ljuset på just sitt sätt och förkastar de andra.
Och just nu är det de som sätter agendan. Om ett antal år blir det lika inne att kalla sig feminist som kommunist idag. Vi som verkligen står för lika rättigheter och skyldigheter får kalla oss något annat.

Jag förstår att det är ett hårt uppvaknande. Tog mig flera år, men det var det värt. Jag vägrar att bli ihopbuntad med dagens tongivande feminister. Om några år kommer du se tillbaka på denna tid som de som var kommunister på 70-talet ser tillbaka. Att man var så naiv.

David Eliason sa...

Är du medveten om att det idag finns ett flertal lagar som diskriminerar män (och ingen som diskriminerar kvinnor), och att de mest feministiska partierna (V och F!) öppet har erkänt att de inte vill ha könsneutrala lagar? Den feminism som idag styr agendan är inte för lika rättigheter och skyldigheter för män och kvinnor.

Anonym sa...

Bra skrivet Medborgare X! Nu börjar det hända mycket positivt i debatten. Buckle up and enjoy the ride!

Anonym sa...

Det var helt irrelevant å bringe Breivik inn i denne diskusjonen om likestillingskampen, slik Marie Sveland gjorde. Breivik har sine meninger. Noen av meningene hans deles av mange, andre deles av få.

Men uansett hva man mener her i verden bør man være enig i at det Breivik gjorde var galskap, grusomt og helt utilgivelig.

Maria Sveland er derfor ute og sykler når hun prøver å sammenlikne sine politiske motstandere P. Strøm og P. Billing med Breivik. Dette fordi hun da sammenlikner mennesker som kun bruker sin demokratiske ytringsfrihet/-rettighet med terrorister og massemordere. Hvor livsfjern og frakoblet fra virkeligheten går det an å bli?

Jeg synes også, Kristofer Persson, at det er veldig merkelig når du skriver: "Breivik skulle ha svårt att hänga med i din hyllningskör till sexism och hat." For det første fordi jeg ikke vil kategorisere ovenstående innlegg fra Medborgare X på den måten du gjør. For det andre fordi jeg ikke forstår hva du egentlig mener om Breivik: Mener du virkelig at Breivik IKKE var hatefull da han drepte de 77 forsvarsløse menneskene i Norge, og at Breivik ikke en gang ville klare å henge med i ovenstående innlegg fra Medborgare X? (Ikke dermed sagt at jeg mener at ovenstående innlegg fra Medborgare X er "hatefullt", i uttrykket virkelig betydning.) Mener du med dette å antyde at Medborgare X er ekstrem mhp. sexisme og hat, mens Breivik ikke var det? Prøv å si det til noen av de som nå sitter og sørger over sine drepte... Dette er skammelig skrevet av deg, Kristofer Persson.

Anonym sa...

AV, Jag förstår precis vad du menar. Men jag är en av de många feminister som syns alldeles för lite, men vill att feminismen ska stå fast vid vad det från början föddes för: jämlikhet mellan könen.
Tycker att det är jäkligt tråkigt att folk går runt och kallar sig feminister när de egentligen rätt och slätt borde kalla sig för Manshatare.
De som förkastar kommunismen anser jag själv ofta vara obildade, då många av dem inte vet ideologins grundtanke - att alla ska ha det lika. Sedan kan man ju säga att man förkastar resultaten av kommunism.
Men istället för att säga att man är feminist, kommunist eller religiös, borde jag kanske lägga ordet "vettig" framför de olika begreppen. Då jag inte tycker att någon är mindre värd för att den inte är precis som jag.

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!