21 september 2011

Utflyttad!


Medborgare! Efter flera år i samma gamla invanda miljö är det dags att byta perspektiv. Därför gör nu Medborgarperspektiv ett miljöombyte. I framtiden hittar alla läsare den nya och uppdaterade bloggen här. Välkomna!

MER INTRESSANT OM: , , ,

4 kommentarer:

Rutger Stjernström sa...

kommer alla gamla inlägg att flyttas med eller måste man använda länkar till båda? Det finns mkt välskrivet här som vore synd omdet försvann!

Medborgare X sa...

Rutger!

Alla gamla inlägg är medflyttade till den nya bloggen.

Dessutom kommer den gamla bloggen att ligga kvar så som den är. Detta så att alla länkar som går hit även ska fungera framöver.

Olle sa...

Din nya blogg tycks ha blivit nedstängd av leverantören p.g.a ditt kontroversiella inlägg häromdagen, där du lät några extremister smaka sin egen medicin.

Medborgare X sa...

Olle!

Jo, jag noterade det när jag kom hem från jobbet. Men det var ju tur att jag nyligen gjorde en backup, så nu är alla inlägg överförda till den gamla bloggen istället. Dock fick jag tyvärr inte med mig kommentarerna.

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!