05 augusti 2011

Är du inte öppen med att du är bög?

Medborgare! Stockholm Pride pågår just nu och i år är festivalen öppen för alla. Men många i HBT-kollektivet är kritiska till att det är för många heterosexuella på festivalen. De vill tillbaka till det gamla konceptet där festivalen enbart var till för ett litet slutet sällskap.

Men världen förändras, till det bättre! När Pride inte blir mycket annorlunda än Stockholm Water Festival så vet man att även HBT-kollektivet är en integrerad del i samhällsgemenskapen. Och det är bara bra.

Ty när det är helt naturligt att grannen, arbetskamraten eller sångaren i ditt favoritband är bög så gör vi inte längre skillnad på folk beroende på deras sexuella läggning!



MER INTRESSANT OM: , , , , ,

13 kommentarer:

krakel sa...

Heja! För många heteros är verkligen ett problem. Precis som när metalfansen för några år sedan gick ut och klagade på Judas Priest konserten på Ullevi; ”Nej. Jag tänker inte va glad att majoriteten på Judas Priest är bögar. D e fan MIN konsert. MIN stund som normal. Låt mig få ha den” (anonym metalfan/twittrare)

Lottaonline sa...

Tog en runda genom Kungsträdgården med en kompis ikväll. Pride håller ju till där i år.

Det var kostnadsfri passage mot tidigare. Det blev därför första gången jag tagit mig in i området. Där fanns vakter som ändå ville kolla handväskan före, så inga droger eller alkohol togs in på området.
Vi såg bland annat att både FI, V, Moderaterna samt Svenska Försvarsmakten hade ställt upp tält och utställningar. Usel musik men den bättras kanske på under helgen..
Det sägs att Stockholm är den mest gay vänliga staden i Europa sämst till låg visst Moskva.

Olle sa...

Härligt självmål av Aftonbladet häromdagen, när de dammat av sin politiskt korrekta "Vi gillar olika" och färglagt handen som en regnbåge.

Men de tänkte inte på att det bara är heterosexuella som "gillar olika", medan homosexuella "gillar lika". De har förmodligen kommit till insikt om detta pinsamma misstag, för regnbågshanden är inte kvar på förstasidan.

Samma anda som Friggebo-klassikern "We shall overcome"

Medborgare X sa...

Olle!

Haha, så kan man ju också läsa Aftonbladets symbol. Det hade de nog inte tänkt på.

Anonym sa...

Vi gör ingen skillnad på folk beroende på deras sexuella läggning - utom med all rätt när det gäller utövande pedofiler!

Olle sa...

Ja alla som klarat grundskolans svenskakurs vet ju att 'heterofili' rent ordagrant betyder 'gillar olika', så Aftonbladets PK-självmål är riktigt skojigt.

Anonym sa...

Är man bög om man suger kuk så det yr om det?

Medborgare X sa...

Anonym 22:21!

Så du har inget emot utövande nekrofiler eller zoofiler? Eller hur ska man tolka det du skriver?

Medborgare X sa...

Olle!

Så sant! :-)

Medborgare X sa...

Anonym 12:45!

Vad får dig att tro det? Skulle det bara vara bögar som suger kuk (så det yr om det)?

Lottaonline sa...

Finns det någon korrelation mellan yrsel och oralsex?

Olle sa...

Lotta - Lyssna på Flo Rida: 'You spin my head right round, right round, when ya go down when ya go down down', så ser du korrelationen.

Lottaonline sa...

Olle - Tack. Flo Rida verkar vara en jätte tuff kille!

Fick mer bilden åt andra hållet. Utövaren borde kanske inte utföra något, så mycket att han/hon ramlar i backen av yrsel. Men jag är ju en sådan hönsmamma.

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!