13 oktober 2011

Got to get that goat

Medborgare! När familjen Källman satt och åt frukost i morse fick de plötsligt oväntat besök. På uppfarten till familjens hus i utkanten av skånska Veberöd stod fyra getter och smaskade i sig av blommorna. Mamma Polgara släppte in geterna i den inhägnade trädgården i väntan på att hon ringde den intilliggande gården där hon trodde att de hörde hemma, men där saknade de inga getter. Så nu vet inte familjen Källman var getterna kommer ifrån. De är tama och promenerar gärna runt och smakar av det trädgården har att erbjuda, när inte 2-åriga sonen Valdemar gosar med dem och får ett par vänskapliga puffar tillbaka. Men någon borde ju sakna dem. Polisen har dock inte fått in någon anmälan om försvunna getter ännu.

Ungefär samma sak hände familj Norling i närliggande Genarp för ett par år sedan. Där fick den lokala skolan plötsligt besök av tre getabockar, som sedan familjen tog hand om i sin trädgård i väntan på att ägarna skulle höra av sig. Även de getterna trivdes alldeles utmärkt och lät sig väl smakas av allt från blommor till körsbärsträdet.

Hmm, vad är det som sker där i kanten av Romeleåsen? Är det Moderna Museets egen lilla get som återigen har smitit söder ut? Eller kan det vara den trollande geten från Nigeria som återigen har stulit en bil och denna gång gett sig av norrut?

Hur som så är det time to get that goat!MER INTRESSANT OM: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!