02 oktober 2011

Feminister uppmanar till våld mot män och helt vanliga kvinnor klappar händerna

Medborgare! Att många feminister drivs av ett rent och skärt manshat samt att det existerar en våldsromantik inom genusvärlden har Medborgarperspektiv rapporterat om tidigare. Det skulle vara en enkel förklaring att hävda att det endast är enskilda "förvirrade individer" som ger uttryck för detta, som i fallet Valerie Solanas. Hon som är mest känd för att ha skrivit det radikalfeministiska verket SCUM-manifestet (som står för Society for Cutting Up Men). Vad som dock är mindre känt är att Valerie Solanas, förutom att ha försökt skjuta ihjäl konstnären Andy Warhold, även försökte mörda konstkritikern Mario Amaya och Andy Warhols manager Fred Hughes! Denna "förvirrade individ" tar dock inte alls landets feminister avstånd från. Tvärtom så hyllas Valerie Solanas och hennes verk av flera namnkunniga svenska feministiska kvinnor. En av dessa är Sara Stridsberg som översatt SCUM-manifestet till svenska och som dessutom har grundat sammanslutningen S.K.A.M (Skär Kukarna Av Männen).

Detta i ett land där pojkar redan har mindre rätt till sin egen kropp än vad hundar har.

Och tyvärr kan man nu också konstatera att inte heller helt vanliga kvinnor har någon som helst respekt över mäns kroppar eller någon empati för män som utsätts för våld. När man ser de filmklipp hos Pelle Billing där helt vanliga kvinnor säger att de skrattar åt män som plågas och ser att de applåderar när en man får sin penis avskuren av en kvinna så inser man att misandrin (manshatet) inte bara finns hos ett fåtal förvirrade individer, utan att det har blivit en integrerad del av samhället.

Riktigt illa blir det när man ser den kvinnliga programledaren som undrar varför inte fler kvinnor skär kuken av sina män samtidigt som hon skrattar över det som skett!Den feministiska propagandan alltså varit så framgångsrik att man numera nästan enbart fokuserar på och fördömer våld mot kvinnor, samtidigt som helt vanliga kvinnor alltså skrattar och applåderar åt kvinnors våld mot män. Men när samma sak sker mot kvinnor så skapas kampanjer för att stoppa våldet!

Trots att det är lika vanligt att män blir utsatta för våld av kvinnor i nära relationer som det omvända så är samhällets syn uppenbarligen helt annorlunda, vilket tas upp i nedanstående mycket sevärda video (via MatteMatik):Feminister uppmanar till våld mot män. Uppenbarligen har nu helt vanliga kvinnor och hela samhället tagit detta till sig. De män som blir utsatta får ofta ingen som helst hjälp, istället skrattar man åt dem och applåderar när de får sina penis avskurna. Precis som flera av landets ledande feminister alltså har uppmanat till.

Det är feministisk dubbelmoral som denna som gör att allt fler män reagerar mot feminismen och den ojämställda jämställdhetspolitik som förs just nu. På sikt kommer detta få till följd att allt fler män vänder ryggen till samhället.

Varför ska helt vanliga män acceptera att behövs betala i genomsnitt 2 miljoner mer i skatt under sitt liv än vad de får tillbaka i form av välfärd av samhället, samtidigt som det är kvinnorna som får merparten av alla resurser och förmåner i samhället? Varför ska män acceptera att kvinnor inte förväntas bidra och ta ansvar för att skapa välstånd i samma utsträckning som män, utan att istället feministiska politiker förordar att män indirekt ska fortsätta att försörja kvinnor via skattsedeln?

När helt vanliga kvinnor dessutom skrattar och applåderar åt män som utsätts för våld så är måttet rågat. Då har misandrin nått en sådan nivå i samhället att det är dags för landets alla män att sluta ta skit! Då är det dags att slå tillbaka, mot feministerna!

MER INTRESSANT OM: , , , ,

2 kommentarer:

Marcus Johansson sa...

Hur kan alla de som motarbetar detta hat och kränkande beteende bli kallade kvinnohatare eller näthatare i DN, Aftonbladet, Expressen, SVT? 

Hoppas verkligen att detta enligt Aftonbladet ”Gyllene hat” mot män, pojkar och spädbarn med snopp inte leder till att arbetet och kampen för ett mer jämställt samhälle bromsar upp! Vi har mycket kvar att kämpa för innan det svenska samhället är helt jämlikt!

Det är tydligt vilka som sprider hat och uppviglar till våld (med hjälp av skattepengar). 

Problemet är INTE att de gör föreställningar med extremt feministiskt våld! Vi har yttrandefrihet än så länge. Felet är att de gör allt för att skuldbelägga de unga killarna som är där p g a tvång från skolan! Dessa killar har däremot ingen verklig talan - för vem av dessa skulle våga säga sanningen om feministerna i den folksamlingen bestående av de mer livserfarna teaterarrangörerna, skolkompisarna och lärare med betygsmakt (lärare som  förmodligen inte skulle ha tagit dit ungdomarna om de inte själva sympatiserade med den råa martyrfeminismen). 

Även om detta manifest (som skrevs av en psykiskt sjuk våldsverkare som sköt Andy Warhol) tolkas av Turteatern på ett annat sätt än vad som avsågs av författaren, så är den underliggande meningen vidrig. Uppenbart är det också att många av de som gillar manifestet gör det just för råheten (det är där "humorn" kommer in i bilden). Råheten får normala människor att reagera med ett illamående i s f med skratt och medhåll.

Marcus Johansson sa...

Detta är en mental våldtäkt på de killar och tjejer som fortfarande kan tänka kritiskt & ifrågasätta. Grupptrycket är enormt i en sådan situation. Ett grupptryck som blir obehagligt för de som inte alls delar den feministiska bilden av Sveriges samhälle. Grupptrycket i kombination med ledande frågor är här ett viktigt instrument för att påverka värderingarna.

Det cyniska upplägget med sittplatserna (uppdelning tjejer / killar) är utformat så att känslan av att bli kränkt ska stärkas under föreställningen. Det gör det också möjligt att RIKTA HATET och FÖROLÄMPNINGARNA mot killarna medan många av tjejerna sitter och MYSER med ironiska leenden (i sina mjuka stolar, där dom blir bjudna på godsaker).

Det är lätt att förstå att man vill poängtera hur fruktansvärt hemskt kvinnor har det i detta "patriarkaliska  samhället Sverige" - enligt feministerna vill säga! Grejen är att man måste dra till med feministiska klyschor och överdriva ordentligt samt ge killarna en kollektiv ärvd skuld för att ekvationen ska gå ihop och för att offermentaliteten ska hålla!

Ett bra citat från Per Billings blogg:
"Att män inte anses ha något existensberättigande gör ett avtryck i dessa pojkars hjärnor, och får dem att ställa sig frågan varför deras lärare och hela samhället vill att de ska få höra detta".
Har vi män - i någon skola - sagt att kvinnor inte har ett existensberättigande och UPPMANAT TILL SLAKT av alla kvinnor (som i videon ovan)?

I SVT säger Andrea Edwards att om man inte ser kvinnorna som offer och inte delar feministernas syn på verkligheten så kan man ta illa upp på föreställningen. Hur kan man då TVINGA unga människor att bli utsatta för dessa påhopp ("uppfriskande diskriminering" som någon elak individ kallade det). 

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!