20 maj 2011

Vansinnet bakom det genusindustriella komplexet

Medborgare! Den som misstror att det finns ett genusindustriellt komplex som sakta men säkert tillser att feminismen och genusvetenskapen tillskanser sig makt över alla delar av samhället bör inte missa Tanja Bergkvists föredrag vid förra helgens FreedomFest. Som HAX säger, det är en riktig blodtryckshöjare!

Samtidigt är det ytterst skrämmande att denna feministiska indoktrinering pågår i all tysthet i samhället. Allt på skattebetalarnas bekostnad!MER INTRESSANT OM: , , ,

2 kommentarer:

Nils Dacke sa...

Slaget om verklighetsbeskrivningen har det genusindustriella komplexet redan förlorat på nätet och de kommer att förlora även IRL, det tar bara lite mer tid. Sedan kan vi driva med dom i evigheterns evigheter precis som vi gör med kommunismens apostlar som trumpetade ut sitt budskap under 70 talet. Glöm ej knutna nävars sång om Stalin!!!

Samma marxistiska overkliga analys av verkligheten ;)

Medborgare X sa...

Dacke!

Ja, det är antagligen bara en tidsfråga innan genusvetenskapen slängs på samma avskrädeshög som rasbiologin. Sakta men säkert börjar medborgarna inse att allt detta med radikalfeminism och genusvetenskap inte är annat än politiska stolligheter. Naturligtvis finns det fortfarande många som köpt in sig härt i genusträsken (speciellt bland politiker och inom media) som kommer att sprattla länge innan de drar sig tillbaka och dör sotdöden. Många är det som byggt sin karriär och sin utkomst på det genusindustriella komplexet. Men när folket vaknar kommer de alla att få ta sin mats ur skolan!

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!