10 maj 2011

Kvinnor tatuerar "våldtäktsman" i pannan på ung kille

Medborgare! Den 17 april blev 18-årige Stetson Johnson hembjuden till Kimberly Sue Vergara, som han träffat via en gemensam vän på MySpace. Hemma hos Kimberly Sue fanns ytterligare en kvinna och två män, alla ett antal år äldre än Stetson. Det blev dock inte en speciellt trevlig träff för Stetson. Istället blev han efter ett tag neddragen på golvet och därefter fortsatte de fyra att sparkad honom på kroppen och i ansikten. Dessutom turades de två kvinnorna om att ge honom elchocker på 400 000 Volt rakt in i hans könsorgan samtidigt som de två männen höll fast honom. Det hela avslutades med att kvinnorna tog fram en tatueringsmaskin och tatuerade in "våldtäktsman" i hans panna samt "jag älskar småpojkar" på bröstet. 

Som avslutning tog de med den svårt medtagna Stetson till en sjö i närheten där de avslutade det hela med att misshandeln honom med ett basebollsträ och lämnade honom att dö. Efter ett par timmar vaknade dock Stetson till liv och lyckades per fot ta sig till ett intilliggande samhälle för att få hjälp. Stetsons blev svårt skadad av misshandeln och fick spendera flera dagar på sjukhusets intensivvårdsavdelningen.

Då kom också historien till polisens kännedom. De kunde ganska snart arresterade de fyra förövarna. Som förklaring till varför de överfallit Stetson så hävdade en av kvinnorna att Stetson hade försökt våldta henne. Någon sådan anmälan hade hon dock aldrig gjorts till polisen och vid en undersökning av kvinnan kunde polisen inte finna några som helst spår som tyder på att hon verkligen blivit utsatt för en våldtäkt. Och varför skulle man skriva "jag älskar småpojkar" om det var en kvinna äldre än honom själv som hans skulle ha våldtagit? Även om Stetson skulle ha gjort det hon hävdade, så kan det knappast vara rätt att lyncha gärningsmannen på det sätt som Kimberly Sue Vergara och hennes vänner gjorde.

Men när man läser vad vissa bloggar skriver och hur vissa feminister uttalar sig så kan man tyvärr nästan tro att det är just såhär de vill skipa rättvisa i samhället. Om den utpekade är skyldig eller ej spelar heller inte så stor roll.

Mer är tydligen inte rättssäkerheten värd! EX MSN UPI
MER INTRESSANT OM: , , , ,

1 kommentar:

Christer Karlsson sa...

Noterbart är att killen hade en mental störning som gav honom en mental förmåga som hos en 11 eller 12 åring. Dådet visar hur feminismen har spridit uppfattningen att kvinnor har rätt att bete sig hur som helst. De har ju vant sig vid att kunna utöva våld utan risk för straff.

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!