19 januari 2011

Premiär för Mansnätverkets hemsida

Medborgare! Är du en av alla dem som tröttnat på att jämställdhetsdebatten i Sverige styrs av ett gäng högljudda feminister som ständigt kramar offerkoftan och dessutom kramar könsrollerna när det passar dem? Har du tröttnat på att dessa feminister ständigt framställer män som ondsinta förövare och kvinnor som passiva offer som inte klarar av att ta ansvar för sig själva? Har du dessutom tröttnat på att jämställdhetsfrågor enbart belyses ur ett kvinnoperspektiv i media och inom politiken? Då kanske just du ingår i målgruppen för Mansnätverket!

Mansnätverket är en plattform för mansfrågor och jämställdhet som skapades för ungefär ett år sedan. Hittills har det endast existerat i form av Facebook-grupp, men idag är det dags att lansera Mansnätverkets nya hemsida!

Mansnätverket arbetar med jämställdhet genom att sprida kunskap om mansfrågor, vilket är ett både obelyst och eftersatt område i dagens samhälle. Mansnätverkets synsätt är att både mansfrågor och kvinnofrågor är viktiga, därför är det också viktigt att mansfrågorna får komma med i samhällsdebatten.

Den nya hemsidan fyller flera viktiga syften:  
Om du tycker att män och kvinnors röster är lika viktiga i jämställdhetsdebatten och att därmed även mansfrågor ska tas på allvar av samhället så är det dags att kolla upp Mansnätverket

Läs mer hos Pelle Billing och Matte Matik.

MER INTRESSANT OM: , , ,

8 kommentarer:

Lottaonline sa...

Intressant att ni använder gemen för bokstaven "m" i logotypen. Och inte en versal för "M". Ska det kanske signalera lite svensk blygsamhet? :- )

Läste annars en saklig och intressant artikel i DN av Charlie Tvärenvigg, brottmålsadvokat, om att det är alldeles för lätt att få åtalade i sexualbrottmål dömda. Har svårt för juridiska orättvisor, så det han menar förekommer är hemskt. Kombinationen människor av bägge kön, som har psykiska och moraliska brister tillsammans med enkelheten, att krossa en annan människas liv är något, som måste ändras. Det borde krävas mer bevis än bara hörsägen eller ord mot ord inom rättsväsendet vid en fällande dom.

KB sa...

Fantastiskt bra initiativ!

Fredrick sa...

Denna nya satsning är välkommen och konstruktiv.
En ny optimism för både män och kvinnor i samverkan utan könskamp.

Medborgare X sa...

Lotta!

Om du läser på sidan om oss på Mansnätverkets hemsida så ser du säkert att det finns en person som "arbetar som grafisk designer med profilprogram och design för webben". Jag skulle tro att det kan vara en lämplig person att ställa frågor om design och logytyp till.

Tack för tipset om artikeln i DN.

Medborgare X sa...

KB och Fredrick!

Visst är det ett fantastiskt initiativ. Det behövs verkligen en mer konstruktiv dialog om jämställdhet i samhället. En dialog som innefattar både män och kvinnors perspektiv.

Ola sa...

Jasså du är tillbaka Mr X!Det var ett kärt återseende.En man med din skärpa behövs i kampen mot feminismen.
Men det sker framsteg.Marken har börjat skaka under statsfeministerna då deras ideologi är intelektuellt undermålig och falsk.Förhoppningsvis rasar deras hegemoniska diktatur en dag liksom diktaturen i Tunisien gjorde.Plötsligt och totalt.

Gott att läsa dig igen.

Anonym sa...

Härligt att du är tillbaka igen nu. Förärar dig en award för detta :)

HumanLabRat sa...

Jösses! En ickefråga...

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!