21 juli 2012

Ulrika Rogland, ännu en ljugande feminist i manshatets tjänst

Medborgare! I en av kommentarerna till följande debattartikel av den röde åklagaren Ulrika Rogland och professorn i psykologi Sven Å Christiansson konstaterar en läsare att det är intressant hur sommaren används av feminister och moralister för att föra ut sina agenda i medier. Men det är inte bara Ulrika Rogland och Sven Å Christiansson som piskar upp en stämning kring att nätet ett kusligt redskap för sexualförbrytarna.

ROKS och kvinnojourerna skriver också upprörda artiklar om hur kommunerna inte hjälper utsatta kvinnor under sommaren och hur jourernas bidrag från skattemedel inte räcker för deras Enormt Viktiga Verksamhet. En verksamhet som de samtidigt påstår bygger på ideellt arbete, vilket uppenbarligen inte är sant om man behöver stänga på sommaren på grund av för lite bidrag! Bidrag som dessutom är hundrafalt större än vad landets mansjourer får!

Feministiska åklagare och jurister inom rättsväsende skriver upprörda debattartiklar om hur hemska män utsätter barn för både det ena och det andra. Feminister inom polisväsende och media backar upp med uttalanden, utan att ha koll på kringliggande faktorer eller ens verkar fundera på varför dessa frågor kommer upp just nu och vilken agenda den har som driver frågan.

Det här upprepar sig varje nyhetstorkande sommar. Feminister och moralister passar på att fylla medieutrymmet med sin propaganda.

Dessutom tillåter inte media kommentarer som påpekar faktafel från författarna eller som ifrågasätter det författarna påstår. Som denna kommentar till åklagare Ulrika Rogland, vilken snabbt raderades:
"Det är ledsamt att Ulrika Rogland fortsätter att sprida lögner om det så kallade BDSM-fallet där hon själv var åklagare. Hon skriver här att "För en tid sen uppmärksammades ett fall där en ung flicka med svårt självskadebeteende kom i kontakt med en man via internet som hon sedan träffade utan att hennes föräldrar kände till det.".
Sanningen är att det var den 16-åriga flickan själv som sökte upp mannen och senare i en väv av lögner beskyllde två oskyldiga män för både kidnappning och våldtäkt. Dessa båda männen höll Ulrika Rogland inspärrade i häkte under flera veckors tid, trots att de sade sig vara helt oskyldiga och hänvisade till bevis som styrkte detta.
Den ena mannen kunde till slut helt friges, medans den andra fortsatte att jagas av Ulrika Rogland och åtalades till slut för misshandel. Han friades dock för dessa anklagelserna i både tingsrätten och i hovrätten. Trots det fortsätter Ulrika Rogland att sprida lögner om honom och utsätta honom för förtalsliknande uttalanden.
Däremot undviker åklagare Ulrika Rogland att göra sitt jobb, nämligen att åtala flickan för falsk angivelse! Som 16-åring är man nämligen inte bara byxmyndig, man är också straffmyndig!
Sanningen om BDSM-fallet finns att läsa här:
Sanning och ett dualistiskt perspektiv är inte av intresse i den feministiska propagandan. Tvärtom handlar allt om att framställa män som ondskefulla förrövare och kvinnor som oskyldiga offer. Allt för att påverka fler och fler unga kvinnor att känna en rädsla för män.

Androfobi är nämligen radikalfeminismens främsta metod för att öka manshatet i samhället, så att man i nästa steg ska kunna genomföra SCUM-manifestets massmord på män utan att någon protesterar.

MER INTRESSANT OM: , , , ,

9 kommentarer:

Den nakna framsidan sa...

Jag har tidigare bloggat om detta,

http://peterstrobl.blogspot.se/2012/07/jag-ar-sa-arg.html

hur skevt rättsväsendet är idag. Det finns ingen likabehandlingsprincip.
Jag berättade om en vän till mig som kämpar mot väderkvarnar. Till slut en polisanmälan men som resulterade i en ej påbörjad förundersökning trots att brottet rubricerades som svår psykisk och fysisk misshandel. Vid kontakt med kammaråklagaren som tagit beslutet visade det sig att han inte alls kände igen ärendet. En föredragning som gjorts av en kvinnlig polisassistent. När vi berättade om vad anmälan handlade om och där bara målsägandeförhöret bestod av 7 sidor om hur en man blivit fullständigt psykiskt och fysiskt misshandlad av sin dåvarande kvinnliga sambo, säger åklagaren. Jag har gjort fel. Det här känner jag inte till. -Men det är ju inte direkt en cykelstöld, replikerar vi. Det är en svår psykisk och fysisk misshandel.- Som det låter har jag gjort fel, jag känner inte igen ärendet. I ärendet finns vittnen, intyg från doktor, terapeut och mailbevis.
Nu ligger överklagan på åklagarens bord. Men vad gör den som inte orkar den som inte har vänner som kan stötta och hjälpa?
Rättsäkerhet? Inte ens nära. Skandal. Ja.

Medborgare X sa...

Peter!

Jag läste ditt inlägg redan för någon vecka sedan. Det visar med all tydlighet hur illa män behandlas av rättsväsendet och hur kvinnor ses som trovärdiga sanningsägare, trots att de långt ifrån alltid är det.

Jag hoppas verkligen att det hela ordnar sig för din vän snart och att riktig rättvisa till slut skipas. Tyvärr är det inte alla män som har en vän, som dig, som verkligen stödjer dem. Inte heller har män några mansjourer (finns bara i enstaka städer och de som finns får i princip inget ekonomiskt stöd av samhället) som de kan vända sig till.

OldWolf sa...

Blir fruktansvärt irriterad på SVD, som tillåter en person "Beryllen" göra minst 20 inlägg, när bara tre är tillåtet. Ändå ser man att moderatorn har varit inne.
Kan inte alla anmäla "Beryllens" inlägg, så får vi se om det händer något.
Det skall vara lika möjligheter för alla.
Annars "Medborgare X" keep up the good work

narran sa...

Dom har plockat bort en kommentar från mig med där jag påpekar att Rogland borde göra sitt jobb och åtala tjejjen för falsk tillvitelse

Medborgare X sa...

OldWolf!

Jag noterade också att SvD kör med olika regler för olika personer. Så fungerar det tyvärr i det feministiska Sverige. Kritik och ifrågasättande av de feministiska dogmerna är mer eller mindre förbjudna. Påpekar man felaktigheter så leder det obönhörligen till censur. Mitt eget inlägg blev censurerat inte bara en gång utan två. Även länken till detta inlägg via Twingly har tagits bort av SvD.

Feminister som Beryllen eller som artikelförfattarna själva tillåts däremot breda ut sig med både felaktigheter och rena lögner. Sanningen får absolut inte komma fram när den feministiska propagandan ska malas ut till allmänheten.

Bra att du orkar ta fajten i kommentarsfältet mot manshatet! Keep up the good work!

Medborgare X sa...

narran!

Det är uppenbarligen för känsligt att påpeka att åklagare Ulrika Rogland inte gör sitt jobb.

Falsk tillvitelse faller egentligen under allmänt åtal eftersom straffet enligt lagen är upp till två års fängelse. Det är helt uppenbart och utan tvivel att den 16-åriga flickan falskeligen pekade ut både den 28-årige och den 32-årige mannen för grov våldtäkt och kidnappning. Trots att Ulrika Rogland är fullt medveten om detta så har hon inte gjort någon anmälan mot flickan, utan fortätter istället att sprida en falsk bild av vad som skett och att smutskasta mannen som hon senare åtalade för misshandel.

Det går inte att ha något som helst förtroende för henne och hennes tjänsteutövande. Hon står klart att hon inte drivs av något rättspatos, utan av feministiskt manshat!

Lena Lillie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Medborgare X sa...

Lena Lillie!

Om du ska skriva kommentarer här så får du hålla dig till ämnet och inte använda dig av nedsättande personangrepp. Så länge du inte uppfyller de enkla kraven så ryker inläggen direkt.

Det gäller dessutom oavsett om du signerar med Lena Lillie, Anonym eller någon annat namn. Ditt IP-nummer är detsamma oavsett vilken signatur du väljer!

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!