11 mars 2012

Sanna Lundell - ännu en privilegierad och hycklande feministisk kvinna

Medborgare! Sanna Lundell tillhör den feministiska elit som vecka efter vecka tillåts spy ut sitt hat mot män i tidningskrönikor. Denna vecka spyr hon ut sitt hat mot alla som vågar protestera mot den feministiska hegemonin som numera råder i vårt avlånga land. Hon hävdar att alla som inte slaviskt böjer sina huvuden under genusvetarnas och feministernas budskap om "patriarkatet" och "teorin om könsmaktsordningen" är verklighetsfrånvända och har absurda åsikter. Dessutom försöker hon göra gällande att alla som är kritiska till feminismen anser att mäns våld mot kvinnor inte existerar, vilket det ju självklart gör! Det är ju tvärtom feministerna som blundar för och vill nedvärdera kvinnors våld mot män och våld inom samkönade relationer. Detta eftersom sådant våld strider mot och motbevisar "teorin om könsmaktsordning".

Sanna Lundell ger sig också på Pär Ström och hans blogg GenusNytt. Den hävdas vara en absurd sajt som är ett slag i ansiktet på alla kvinnor och män.

Hon har nog inte tittat sig i spegeln, för då skulle hon få se något som verkligen är riktigt absurt. Nämligen sig själv och den dubbelmoral som hon själv står för. Som feminist kan man ju tycka att Sanna Lundell borde vara en föregångare på det personliga planet. En person som vänder ryggen mot de "patriarkala strukturerna" och de värsta machomännen, för att istället söka en jämnårig jämlike och själv bidra med minst halva familjens inkomst.

Men inte, istället är hon ännu ett exempel på en hycklande radikalfeministisk kvinna. Sanna Lundell är född rätt in i den rika kultureliten, dotter till Ulf Lundell som hon är. Hon är uppfödd med silversked i munnen och har aldrig behövt göra någon form av riktigt arbete för att överleva. Hennes första man var den kända artisten och adelsmannen Wille Crafoord. Han är både rik, framgångsrik och känd. Han är dessutom 12 år äldre än henne. En typisk patriarkal statusman alltså. Med honom har Sanna Lundell ett barn.

Numera har Sanna Lundell en relation med Sveriges mest kända "machoman", skådespelaren Michael Persbrandt. Han är hela 15 år äldre än henne och med honom har hon två barn. Självklart bor Sanna Lundell (som så många andra inom den svenska kultureliten) på Södermalm i Stockholm. Persbrandt har också ett hus i lyxiga Saltsjöbaden.

Kort sagt så är Sanna Lundell en typisk feministisk kvinna som inte alls lever som hon lär. En typisk feministisk hycklare helt enkelt. Dessutom en ytterst privilegierad feministisk hycklare, som lever långt ifrån den verklighet som vanliga kvinnor och män lever i!

Om det är någon som är ett slag i ansiktet på vanliga kvinnor och män, så är det privilegierade och hycklande feminister som Sanna Lundell!

MER INTRESSANT OM: , , , ,

6 kommentarer:

OldWolf sa...

Bra skrivet som vanligt!

Anonym sa...

Ja jäklar Sanna Lundell! Vem är det som är verklighetsfrånvänd egentligen?

Det är precis det här som är problemet med det samhälle vi har. Att de politiker journalister och aktivister som bestämmer lagarna och detaljstyr människors vardag samtidigt saknar egen erfarenhet av densamma. Det blir så absurt och sjukt med alla övergrepp och all propaganda som de tar till för att rasera den naturliga dynamiken mellan människor. Själva målet med feminism är ju uttalat att förstöra mellanmänskliga relationer och ersätta dem med politiska doktriner. Feminism är ett totalitärt projekt, och vi börjar redan se resultaten i form av ökade klyftor och segregering.

David sa...

Det intressanta som du här sätter fingret på är att radikalfeminismen erbjuder människor som i alla avseenden är privilegierade och en del av gräddan att ta på sig en offerroll och beskriva sig själva som representanter för en utsatt grupp. Klassperspektivet tycks därmed helt ha försvunnit ur denna del av vänstern, där det räcker med att man är av kvinnokön för att man skall anses tala ur ett underifrånperspektiv. Tro tusan att denna ideologi är tilltalande för vissa, då man både kan leva lyxliv och vara det utsatta offret på samma gång.

mullis sa...

jag tycker synd om hennes pappa

Anonym sa...

Snälla du, Persbrandt har SPELAT machomän, han ÄR inte en machoman för det! Eller tycker du att det är väldigt macho att dansa balett, som Persbrandt gjorde förr?
Om du inte inte förstår skillnaden mellan att spela och att vara så är det illa ställt - med dig, och inte Sanna Lundell.

Medborgare X sa...

Anonym 14:56!

Och tydligen ser du själv heller inte skillnad mellan machoman och "machoman".

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!