28 mars 2012

Feministisk diskurs = feministisk dubbelmoral

Medborgare! Följande lilla video visar på ett tydligt sätt hur den feministiska diskursen egentligen bara är ett annat uttryck för den feministiska dubbelmoralen.

Den illustrerar på ett effektivt sätt Maria Svelands senaste drapa på DN Kultur, vilken förtjänstfullt har besvarats av Pelle Billing på Newsmill. Han konstaterar helt korrekt att Maria Sveland och många andra feminister inom den svenska makteliten är rädda att mista sitt tolkningsföreträde i jämställdhetsdebatten. Det är därför feminister som Maria Sveland, Anna-Klara Bratt och Ann Heberlein tar till guilt-by-association argument och lögner för att smutskasta sina politiska motståndare.

De har helt enkelt inga fakta och sakargument som biter på Pär Ströms och Pelle Billings frihetliga budskap om riktig jämställdhet.Uppdatering: Pär Ström skriver nu på Newsmill om vad som är sanningen om Maria Svelands pubkväll!

MER INTRESSANT OM: , , , ,

20 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Videon var jättebra! Var hittar jag den (förutom här)?

Anonym sa...

fast det är ju inga långsökta guilt-by-association-argument. Ström och Billing gillar dig, och du är en paranoid nazist som dödshotar människor. Jag tror du borde pröva och sluta vara anonym och istället säga till människorna runtomkring dig att du lägger ner all din vakna tid på att fantisera om att stalka eller mörda kvinnor för att de har mage att ha andra åsikter än du har. Jag tycker också att du borde berätta för alla du känner om nazistsidorna, t ex Info-14, som du läser. Eftersom du är en trevlig prick som bara vill skämtas lite och få dom där feministerna att hålla käft tror jag säkert att de skulle förstå. Annars har du ju ett upplslag för att blogginlägg om hur feminismen infiltrerar din vänskapskrets. Seså, schas!

Anonym sa...

Lol, en anonym som klagar på att andra vill vara anonyma. Trovärdigt?

/Bashflak

KB sa...

Bra skrivet, MX!

Att tokiga feminister med vanföreställningar skriker Nazist om allt och alla är inget att bekymra sig för - det lär bli värre på den fronten...

Kämpa på!

Medborgare X sa...

Anonym 15:38!

Vilken slump att en anonym gör ett inlägg med precis samma typ av löjliga argument som Mathias Wåg (@guldfiske) använde igår på Twitter.

För det första så är jag inte nazist. Vad får dig att tro det? Jag är ju dessutom för fri invandring (vilket jag skrivit om tidigare), något som knappast nazister brukar vara!

Vad får dig att tro att jag brukar läsa Info14? Är det bara för att jag en gång har länkat dit angående de våldsbrott som AFA-veteranen och ledaren för Researchgruppen, Martin Fredriksson (@nittonfemton), har gjort sig skyldig till? Det finns än mer information på Flashback om både Martin Fredriksson och Mathias Wåg. I detta inlägg finns kopior på domar och stämningsansökningar gällande misshandel och mordbrand!

Så om det är någon som brukar ägna sig åt att hota, misshandla och på andra sätt tysta sina politiska motståndare så är det snarare dessa syndikalistiska AFA-anhängare. Det är dessutom dessa personerna som Anna-Klara Bratt på tidningen Feministiskt Perspektiv har engagerat för att kartlägga "antifeministerna" och det var samma våldbejakande personer som tillsammans med Maria Sveland kraschade Pär Ströms och Pelle Billings pubmöte för ett par veckor sedan, vilket du kan läsa mer om här!

Medborgare X sa...

KB!

Ja, tydligen är det inte bara Maria Sveland som ägnar sig åt den typen av guilt-by-association. Men vem vet, det kanske är Maria Sveland som döljer sig bakom Anonym 15:38?

Medborgare X sa...

Anonym 12:48!

Videon kommer härifrån. En eloge till Conlon123 som har laddat upp den!

Anonym sa...

Bra inlägg.
Konstiga påhopp som vanligt.
Att välja att se alla som angripare/förövare som anonym 15.38 ger ju svar på tal.

Leroy

Anonym sa...

SUV-ä-REN.t!

Och då menar jag inte fordonet du använder till att sätta plogen i obrukad mark :-)

test

Anonym sa...

Helt underbart realistisk. Hur många gånger har man inte upplevt samma kafakliknande känsla när man försökt att diskutera med frälsta feminister... De målar glatt och frejdigt in sig i närmsta hörn och sedan blir de förbannade på andra för att de inte kommer därifrån utan att förstöra sina chicka små pjuck.

Anonym sa...

Underbar video!

Anonym sa...

Könsapartheid är en unik form av ondska. Det är den enda form av tyranni som brännmärker en pojke ända från födseln på grund av hans kön. Barnets öde avgörs i samma ögonblick som befruktningen äger rum.

Mariel sa...

länkat till dig.

Anonym sa...

MIGRATIONSDOMSTOLARNA OCH DEN SMYGANDE GENOCIDEN

Medborgare X: Du är för "fri invandring"! Ja, du är inte ensam.

Redan när Sjupartiets förslag om att delegera den yttersta beslutanderätten i PUT-ärenden till särskilda migrationsdomstolar anade jag ugglor i mossen.

Samtidigt kunde jag förstå, att riksdagen inte kunde göra annat än att motta detta förslag med acklamation.

Resultatet kunde inte bli annat än ett, när frågan om utbytet (utplånandet) av det svenska folket helt och hållet lades i händerna på Sjupartiets egna, politiskt tillsatta nämndemän (apparatchikar) och karriärsugna jurister med befordran i sikte (andra apparatchikar).

Idag publicerar Avpixlat en minst sagt talande lista över hur perfekt migrationsdomstolarna faktiskt utför sitt uppdrag:

http://avpixlat.info/2012/04/13/migileaks-daliga-sarskolor-i-kosovo-ger-familj-put/

Anonym sa...

Hur tror du att ni ska kunna tas på allvar när Aktivarum och Pelle Billing kör med smutskastning, mobbdrev, hot och förtal mot andra!?

Borde ni kanske sopa rent framför egen dörr först!? Då slipper ni ju samtidigt hyra foton av småtjejer som spelar era hänförda beundrare som män kan tala bakom.

Hur kommer det sig att alla män på era bloggar är så infantila elaka mobbare!?

En dag inser ni kanske själva att inget ju kan säljas med misshandel av kunderna. Synd.

Medborgare X sa...

Anonym 00:36!

Vad är det för "smutskastning, mobbdrev, hot och förtal" du talar om? Och vad är det för "foton av småtjejer" du syftar på? Vilka är "alla män på era bloggar" och vad är det för "elaka mobbare" du refererar till? Och den där med "misshandel av kunder", vad syftar det på?

Och fram för allt, vad har det med inlägget att göra?

an@n.ym sa...

Anonym = Lena = Lottaonline?

Anonym sa...

LOL.
Videon om feministen var verkligen træffsæker.

Per Hagman

Anonym sa...

Intressant vore om jag som karl skulle komma att agera som kvinnosakskvinnor gör.
Tänk då en sådan kommer fram till mig och frågar efter vägen eller undrar lite försynt om de kan få bjuda på en kopp kaffe (i den fulla restaurangen där man sitter själv vid ett bord med flera platser), tänk att då få göra som dessa manhaftioga våldsamma kvinnosakskvinnor ofta gör.

Skrikande NEJ NEJ NEJ knäa dom i deras skrev,eller slå en rungande örfil och SEDAN sparka dom mellan benen så att dom ramlar omkull, ELLER riva fram pepparsprej oc h tömma hela sprejburken i deras ansikte så att de får astmaanfall och måste åka ambulans.
Allt under det att man som karl hysteriskt skriker "DJÄVLA MÖRDARKVINNA, DJÄVLA FETA AVELSSUGGA" (motsvarande för "feta Mans-svin").

Tänk Er följande rubrik:
"MAN FREDADE SIG MOT KVINNA, skickligt där han fredande sig genom att sparka kvinnan mellan benen och med boxarslag slog ned kvinnan"
Kvinnan anhölls för våldtäktsförsök, men släpptes senare i brist på bevis"

"Det kändes skönt att äntligen ge igen för allt" sade mannen om kvinnans otäcka överfall då hon lömskt frågat efter vägen till tåget.
"Man förstår ju vad hon var ute efter" sade mannen skrämt, ..."men som tur har jag gått på specialkurs i motvåld mot kvinnor"

Ja detta är hämtat från verkligheten men bara utbytt man mot kvinna osv

Numera har jag alltid pepparsprej på mig och bara väntar på tillfälle att få försvara mig mot ruskiga kvinnor

Anonym sa...

Jag hatar alla tafsande kvinnor som inte kan låta bli att tafsa. Detta har varit mitt problem sedan 50 år. I skolan där 2 lärarinnor inte lät bli att tafsa och kräva sex. Fy f-n vad äckligt det var med de gamla kärringarna som luktade urin och gammal svett. ÄCKLIGT !!!!
Efter en polisanmälning som tystades ned av skolan kunde jag som 12 åring äntligen få lugn o ro. Trodde jag.....

Se bara hur den jättelika kvinnliga pedofilringen i Sverige (30-tal kvinnor)som avslöjats. Där t.o.m. kvinnor uttryckt att dom ville ha dödande-sex med småpojkar 4-6 åringar. VIDRIIGT !!

Var höll DÅ alla feminister hus ???Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!