17 juni 2009

Socialtjänstens maktmissbruk!

Medborgare! Vad är det som sker på Socialtjänsten (och andra myndigheter) i vårt avlånga landet? I dagen GP kan man läsa om pappan som anhölls för misshandel av sin lilla 4-månaders son efter att sonen brutit armen på grund av benskörhet! Inte bara pappan behandlades fördomsfullt av Socialtjänsten, utan hela familjen drabbades av Socialtjänstens avskyvärda behandling. Under tre månader tvingades familjen leva under hemska förhållanden på ett familjehem, där de ständigt övervakades! Mannen tvingades också sjukskriva sig från sitt jobb, trots att han inte alls var sjuk. Dessutom blev mannen anhållen och satt en tid i häkte. Hela tiden försökte Socialtjänsten hitta bevis för att mannen misshandlade mamman och barnen, trots att både de själva och övriga släkt intygade att så inte var fallet. Även mannen f.d. sambo (och mamma till hans övriga barn) vittnade om att det inte alls var möjligt att pappan misshandlat sin lilla son.

Under hela den här perioden är familjen naturligtvis oroliga för sin lilla son, eftersom läkaren som undersökte pojken på akuten misstänkte att det kunde röra sig om benskörhet. Först efter tre månader kränkningar av familjen ser Socialtjänsten till att verkligen göra en djupare medicinsk undersökning av pojken. Det visar sig att han har benskörhet!

Tyvärr är detta inte det enda fall där Socialtjänsten (och andra myndigheter) verkar drivas av andra intressen än människors bästa. De verkar vara så indoktrinerade av feminism och fördomar att de ser troll bakom varenda sten!

I ett äldre nummer av DN kan man läsa om en annan pappa som fördomsfullt häktades för barndråp, trots att det inte fanns några tecken på att hans dotter skulle ha bragts om livet och än mindre av just honom. Hos Ingrid Carlqvist kan man läsa om åtskilliga fall där Socialtjänst och andra myndigheter behandlar framförallt män och pappor på ett fördomsfullt och diskriminerande sätt. Daddy skriver om hur han själv står mitt uppe i en vårdnadstvist där han blivit anklagad för att förgripa sig på sin dotter och är misstänkts som pedofil, för att han har duschat och sovit i samma säng som sin lilla dotter.

Är det detta som är konsekvensen av Liza Marklunds politiska projekt?

6 kommentarer:

Leroy sa...

Så fasansfullt fel agerat av den som påstår och utreder.

I samtliga dessa fall.

Man borde ta på sig objektiva glasögon och se till så att inga agendor får styra.

Låt barnen få av de som vill ge inta av dom som vill ta.

Sen skall så klart olämpliga föräldrar bli ifrågasatta och medvetna om varför dom ifrågasätts inte sättas i ett hörn i en dunkel utredning.

Leroy

Medborgare X sa...

Leroy!

Visst är det fasansfullt agerat av Socialtjänsten. De verkar vara helt förblindade av sina feministiska fördomar och betraktar uppenbarligen män som onda förövare per default.

Ramona Fransson sa...

Jag såg en dramadokumentär igår på Viasatcrime. Byggd på en verklig händelse. De engelska myndigheternas övergrepp på den familjen var exakt samma som i Sverige.

Fallet ledde till en lagförändring påstods det. Och det är att ingen människa ska dömas till fängelse med enbart expertutlåtanden och inga bevis. Om detta skulle bli lag i Sverige skulle Daddy och andra pappor, mammor och familjer aldrig kunna bli behandlade på det sätt som sker idag.

Och det märkliga är ju att hur i helvete kan man överhuvudtaget döma en människa om det INTE finns bevis? Bara det är ju ett övergrepp! Eller att bli dömd på expertutlåtanden! Alla vet ju att det enda experter är överens om är att de INTE är överens.

Medborgare X sa...

Ramona!

Håller med dig. Visst är det absurt att det går att döma utan bevis. Expertutlåtanden ska man som sagt knappast låta vara oemotsagda, många experter är ju inte överens med varandra!

Medborgare X sa...

Mer om familjens historia och de rättsliga åtgärder som de nu planerar att vidtaga mot myndigheterna på: http://www.liamsfond.se/

Unknown sa...

Jag är en av de som drabbats av den "sanning" socialtjänsten trodde sig se. Jag stog anklagad för barnmisshandel av mitt X och pappa till min dotter. Jag är utredd för allt tänkbart under många års tid. År som satt djupa spår, en jakt och en maktgalenhet som är svår att beskriva med ord. Tror att Marklunds politik slog om helt i mitt fall, att det absolut INTE kunde vara så att mamma var sanningsenlig, att det hela skulle skötas på ett mycket modernt sätt därför går vi på pappas utsago och hans utttalandet. Allt detta trots att han under hela tiden betett sig som en fullfjädrad galning på många plan. Han har svåra problem, och det var inget jag sa för att svartmåla, jag sa det för jag var rädd för konsekvenser kring mitt barn och mig själv. Nu mer har jag ensam vårdnad, papper på att jag inte misshandlar mitt barn i från åklagarmyndigheten. Visst det är skönt, men det priset jag dagligen får betala efter att genomlidit detta traume under många år kan nog ingen förstå hur känns.

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!