24 juni 2009

Mer maktmissbruk hos Socialtjänsten!

Medborgare! Det är tyvärr allt för vanligt att Socialtjänsten begår övergrepp på medborgarna och agerar både känslokallt och fördomsfullt. Nyligen kunde vi läsa om familjen i Göteborg som tvingades leva i ett familjehem och övervakades efter att deras son brutit armen på grund av medfödd benskörhet. Pappan blev fördomsfullt misstänkt inte enbart för att misshandla sin 4-månaders son, utan även sin fru, trots att både frun och andra sade att så inte var fallet. Socialtjänstens fördomar förblindade dem och de vägrar nu efter avslöjandet att be familjen om ursäkt för den kränkande behandling som de utsatts för! Familjen har nu startat en fond för att hjälpa andra i samma situation och de har även vidtagit rättsliga åtgärder mot Socialtjänsten.

I Norrtäljetrakten uppdagas nu ett nytt fall av maktmissbruk inom Socialtjänsten. Mitt i natten gör Socialtjänsten och Polis ett tillslag hos en familj och griper pappan. Dottern tvingas följa med en kvinna från Socialjouren. Något dygn senare häktades pappan för ett av de värsta brotten man kan misstänkas för – våldtäkt på sin egen dotter. En vecka senare lades förundersökningen ner och mannen var fri att gå hem. Mannen har då förlorat sitt jobb och hela byggden vet vad han är misstänkt för. Återigen har Socialtjänsten begått maktmissbruk på sina egna medborgare. Hedervärt är att en av socialtjänstemännen skäms så mycket över Socialtjänstens kallsinniga och cyniska agerande att hon valt att säga upp sig!

Samtidigt diskuteras ett aktuellt fall hos Maja Lundgren. Diskussionen går het om Daddys val att gå ut offentligt och berätta om misstankarna mot honom samt hans kamp mot Socialtjänsten och sin dotters mamma. Vad sanningen är i detta fall vet vi inte än, men att Socialtjänsten inte agerar på ett objektivt sätt är ganska tydligt. Läs mer om denna infekterade debatt hos Maja1, Maja2 och Maja3.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Socialtjänsten är inte hjäkpande organisation med humanistsika individer.

Jag blev hotat med att göra abort av mina två tvillingar efter att både fotrernas pappa hade kontaktat socialtjänsten och sa att han inte ville att jag skulle föda dessa.

Jag hade låg självkänsla vid detta tillfälle och lät detta hända för jag blev så rädd.


Socialtjänsten I JöNKÖPING vill inte erkänna detta.

Anonym sa...

Maktmissbruk värkar vara praxis.Min dotter o barnbarn är utsatta för liknande situation som familjen i Göteborg.Blev isolerade på hem för apatiska flyktingar i 3 1/2 vecka 50 mil hemifrån.Min dotter som har psykiska besvär sen tidigare höll på att totalt bryta ihop,det tog man ingen hänyn till,mitt barnbarn har funktioshinder det brydde man sig heller inte om.Har aldrig upplevt nåt så sjukt i hela mitt liv.Det pågår ännu,trodde inte sånt kunde hända i sverige.Arg o ledsen mormor

Skicka en kommentar

Medborgarperspektiv tar inget som helst juridiskt ansvar för andras kommentarer. Var och en ansvarar själv för vad de skriver samt hur de uttrycker sig!