15 januari 2013

Privilegierad elit bakom manshat och klasshat

Medborgare! Det talas vitt och brett om "näthat" i gammelmedia. Det hävdas att det speciellt är kvinnor som skulle vara utsatta för hot och hat på nätet. Att det skulle existera ett "kvinnohat" på nätet. Men i vanlig ordning håller sig de journalister, politiker och vänsterfeministiska lobbyister som ligger bakom de artikelserier och böcker där dessa åsikter förs fram med dubbla måttstockar. Bland annat blundar de aktivt för det hat och förakt som journalister och kolumnister själva för fram i etablerade media. Likaså blundar de aktivt för det manshat som sprids av feminister på teaterscenen och från vissa politiska organisationer från huvudsakligen vänsterkanten.

Medborgarperspektiv har tidigare skrivit om manshatarna på Skabbteatern. Nu gör de återigen väsen av sig och har spelat in nedanstående video, där de med vapen hotar ett antal namngivna personer.



Varken Jan Helin, Åsa Linderborg, Lisa Bjurwald, Maria Sveland, Oisin Cantwell eller någon av alla andra inom mediaeliten kommer så klart att reagera på detta. Hat och hot är ju helt OK om det utförs av vänsterfeministiska organisationer. Då kallas det inte längre för "näthat", då kallas det istället för "kultur". Och betalas av skattebetalarna! Precis som när Turteatern för ett drygt år sedan manade till massmord på män.

En av alla de vänsterorganisationer som hyllar och sprider vidare Skabbteaterns hot om våld och död är klasshat.com. De manar inte bara till manshat och mord på utpekade män. De manar också till #klasshat.

Men vad är det då för typ av människor som ligger bakom den här typen av kollektivistiska hatbudskap från vänsterkanten? I en kommentar till artikeln om Skabbteatern på klasshat.com skriver Eva Jonsson något som antagligen är allt för sant både vad gäller merparten av alla de som kallar sig feminister och de som är vänsteraktivister:
"Vilken klass är det Ni hatar? Er egen? För Ni är sanneligen inte från arbetarklassen, utan privilgerade människor som har råd att hata....Sen när ni tröttnat så återgår ni till trygghet och småborgelighet, gifter er skaffar barn (som inte kommer att gå i en förortskola), flyttar till innerstan (om ni inte redan bor där), skaffar fritidshus i skärgården (om ni inte får överta föräldrarnas), ni är utbildade och kommer från studievana hem, "könskampen" och hatet ingår bara i er personliga utveckling, för ni skulle aldrig vilja byta med "dom andra" , jag förstår att hat är en stark drivkraft, men under tiden som ni leker av er, kämpar kvinnor runt om i världen för sina mänskliga rättigheter........."
Några riktiga arbetare är de de facto inte. Merparten av alla dessa feminister och vänsteraktivister har nämligen aldrig haft skit under naglarna. De gnäller enfaldigt över "gubbplogning", men har aldrig själva skottat en gnutta snö. Istället sitter merparten av dem på ett varmt och bekvämt kontor med ett skattefinansierat hittepåjobb inom media, politik, universitet eller kulturlivet och spenderar en stor del av dagarna med att twittra och skriva arga debattartiklar. Att arbeta vet de inte vad det innebär. Det kallar de för #skitjobb.









Samtidigt går de riktiga arbetarna till jobbet och ser, tillsammans med landets företagare, till att det skapas välstånd i landet. Ett välstånd som sedan finansierar den allt mer byråkratiserade och administrerade offentlig sektorn. En offentlig sektor vars huvuduppgift ursprungligen var att se till att barn, gamla och sjuka skulle kunna få hjälp till ett drägligt liv.

Men istället för att ge barn, gamla och sjuka hjälp till ett drägligt liv så spenderas skattepengarna på presstöd, kulturbidrag, partistöd och genusforskning till en bortskämd och privilegierad akademikerelit med vänstersympatier som sedan använder skattepengarna till att spy ut sitt manshat och sitt klasshat i etablerade media och på kulturens scener.

Detta är ännu en anledning till varför feminister inte förtjänar någon som helst respekt!

För övrigt: Läs även om hur Daddy har fått ta emot vidriga och hatiska kommentarer på sin blogg. Självklart kommer inte media uppmärksamma detta då det inte är en privilegierad feministisk kvinna inom mediaeliten som är mottagaren!

MER INTRESSANT OM: , , , ,